Devlerin Arda aşkı

Sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Arda için devler sıraya girdi. Menajer Ahmet Bulut, "Giderse Galatasaray'ın izniyle olur. Dev kulüpler bizden, biz de Galatasaray yönetiminden haber bekliyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2011 Güncelleme 19 Şubat 2011, 03:54
Devlerin Arda aşkı

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY'da bu sezon sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyen ve sezonun büyük bir bölümünde de forma şansı bulamayan Arda Turan, tüm bu olumsuz kriterlere rağmen Avrupa'nın dev kulüplerinin transfe listesideki yerini korumaya devam ediyor.

İSTEYEN KULÜPLERİN HEPSİ MARKA
Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, başta Bayern Münih, Chelsea ve Atletico Madrid olmak üzere Avrupa'nın bir çok önemli kulübünün Arda Turan'ı transfer etmek için kendileri ile temas halinde olduklarını söyledi.

GELEN TEKLİFLER ONUR VERİCİ
Arda Turan için gelen bu tekliflerin hem kendisi hem Galatasaray hem de Türk futbolu için onur verici olduğunu ifade eden Bulut, "Arda'nın Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor. Böyle bir transfer gerçekleşirse bile bu ancak Galatasaray'ın izni ile olabilir. Arda Avrupa'da futbol oynamayı istiyor ama Galatasaray'da da çok mutlu" ifadelerini kullandı. Arda'nın, artık adının sakatlıklarla birlikte anılmasından rahatsız olduğunu ve en kısa zamanda tam olarak iyileşmir şekilde formasına kavuşmayı arzu ettiğini ifade eden Bulut, sözlerine şöyle devam etti:

KUPA MAÇINDA FORMA GİYECEK
"Zaten sakatlığı tamamen geçmiş durumda. Ama idman ve maç eksiği var. Mart ayının başında Gaziantepspor ile oynanacak kupa maçında sahalara geri dönecek. Arda, Sarı- Kırmızılı taraftarları çok özledi."

AKLINDA AVRUPA VAR
GALATASARAY Kaptanı Arda Turan, kulübünü çok sevdiğini ısrarla belirtse de yakın çevresi onun Avrupa'ya gitmek istediğini söylüyor.