Baros ya kabul edecek ya da...

Sakatlığı nedeniyle iki sezondur doğru dürüst oynayamayan Sarı-Kırmızılı yıldız yeterli maç sayısına ulaşamazsa garanti parası eksik ödenecek.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 19 Şubat 2011, 11:39
Baros ya kabul edecek ya da...

İÇİNDEKİLER

Cim-Bom, Baros için özel mukavele hazırlıyor. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Çek futbolcu ile mayıs ayından önce masaya oturmayı planlayan yönetim, mukaveleyi yenilemek için bazı şartlar öne sürecek, aksi halde "Kendine kulüp bul" denecek. Yönetim böylece sık sık sakatlanıp oynamayan Baros'un takıma zarar vermesini önleyecek.

KUPAYLA BİRLİKTE 30 SINAV

Sarı-Kırmızılı yöneticiler öncelikle Baros'tan ligde 25 maç oynama şartına evet demesini isteyecek. Takım Avrupa kupalarına giderse Ziraat Türkiye Kupası da değerlendirmeye alınacak ve resmi maç sayısı 30'a çıkacak. Eğer Çek oyuncu gelecek sezon bu şartı yerine getiremez ve daha az sayıda maçta oynarsa garanti parasını eksik alacak...

İKİ SEZONDA 28 MAÇ KAÇIRDI

Baros'un menajeri ile bu konuda bir öngörüşme yapıldığı ve nihai pazarlığın ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği öğrenildi. Baros sakatlık ve diğer sebepler nedeniyle ligde geçen sezon 17 maç oynayıp, 17 karşılaşma kaçırdı. Bu sezon ise Çek golcü 21 maçın 11'inde takımını yalnız bıraktı.