Sırtımdan vurma Hasan

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2011 Güncelleme 18 Şubat 2011, 09:36
Sırtımdan vurma Hasan

İÇİNDEKİLER

HAGI sinir küpü... Sarı-Kırmızılı takımın başına geçtikten sonra eski takım arkadaşları tarafından sık sık eleştirilen Rumen teknik direktör son günlerde iyice gerildi. Daha önce kendisini televizyon ekranında eleştiren Sergen'e basın toplantısında cevap veren Hagi'nin bu seferki hedefi eski takım arkadaşı Hasan Şaş oldu.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Fatih Terim'in kızı Merve'nin düğününe giden Hagi burada eski takım arkadaşı Hasan Şaş'la karşılaştı. Bir süredir Hasan'ın kendisiyle ilgili yaptığı eleştirilere tepki gösteren Rumen çalıştırıcı karşısında Hasan'ı görünce fırsatı kaçırmadı. Eski takım arkadaşının yanında başka insanlar olmasına aldırmayan Hagi, "Benim hakkımda öyle yazılar yazıp televizyon ekranlarından konuşmak sana yakışıyor mu? Beni sırtımdan vurma Hasan. Bu takımın başına yeni geldim ve sizler destek olacağınız yerde beni arkadan vurmaya çalışıyorsunuz. Bu nasıl arkadaşlık" diye konuştu.

HASAN ŞOK OLDU
Hagi'nin tepkisine şaşıran Hasan sonra yumruğunu ısırarak Rumen hocanın yanından uzaklaştı. Hasan çevresine, "Bir rezalet çıkmasın diye kendimi zor tuttum" dediği öğrenildi.