Kağıttan Aslan

5. dakikada Ismael Sosa'nın golüyle yenik duruma düşen Cimbom, kalan 85 dakikada çok çabaladı ama yenilgiden kurtulamadı. Sarı-Kırmızılılar, Hagi yönetiminde 13. lig maçında 6. mağlubiyetini aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2011 Güncelleme 13 Şubat 2011, 04:37
Kağıttan Aslan

İÇİNDEKİLER

CİMBOM, Gaziantep'te yine yıkıldı... Türkiye Kupası'nda 3-2 mağlup olduğu güçlü rakibiyle bu kez ligde karşılaşan Galatasaray sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Eskişehir maçında oynadığı futbolla umut saçan Sarı-Kırmızılılar, dün yine yokları oynadı.

CİMBOM HUCÜMDA ETKİSİZD
Maça çok hızlı giren ev sahibi Gaziantepspor 5. dakikada öne geçti. Servet ve Hakan Balta'nın hatasının ardından topla buluşan Ismael Sosa, yerden sert bir vuruşla kaleci Zapata'yı avladı. Bu golün ardından Galatasaray beraberliği yakalamak için bastırdı fakat ileri uçta etkili olamayınca devre 1-0 sona erdi.

CULIO'NUN FÜZESİ DİREKTE!
Cimbom ikinci yarıya Baros'la başladı. Çek yıldızın girmesi Galatasaray'ın hücumuna hareket getirdi. 66. dakikada Yekta'nın pasında Culio'nun 25 metreden sert şutu üst direkten döndü. Son dakikalarda tüm hatlarıyla saldıran Sarı-Kırmızılılar aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Cimbom böylece Hagi yönetiminde çıktığı 13 lig maçında altıncı, bu sezon ise 10. mağlubiyetini yaşadı.

ARENA'DAN UZAKTA KAYIP
Yeni stadı TT Arena'da oynadığı iki maçta Sivasspor ve Eskişehirspor'u yenen Galatasaray, 2010'da deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanamadı. Ligde Bursa ve Gaziantep'a yenilen Cimbom, kupada Antalya ile berabere kalıp Gaziantep'e mağlup oldu.