Annem&babam da gitti

G.Saray Başkanı Polat, "Annem ve babam ilk kez maça geldi. Fakat Başbakan'a yapılan tepkiler nedeniyle onlar da stadı terketti. Üzüntümüz hala çok sıcak" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2011 Güncelleme 18 Ocak 2011, 16:34
Annem&babam da gitti

İÇİNDEKİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan protesto nedeniyle Galatasaray tribünleriyle karşı karşıya gelen Başkan Adnan Polat olayların üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Anne ve babasının da ilk kez maça gittiklerini söyleyen Başkan Polat, "Stadın yapımında Başbakan'ın A'dan Z'ye imzası vardı. Tüm bürokrasiyi harekete geçirdi. Fakat herkesi üzen olaylar yaşandı" diye konuştu.

BAYRAKTAR YANLIŞ ANLAŞILDI
Açılışta beklenen aksiliklerin hiçbirinin yaşanmadığını da söyleyen Polat, "Organizasyonla uğraşırken 18 bin kombine sattık. 8 bin 500 üyemizi de maça davet ettik. Varyap bin 500 davetiye istedi, verdik. Yapılan şovlar da oldukça güzeldi" dedi. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın konuşmasının yanlış anlaşıldığını da vurgulayan Polat, "Tek yanlışımız, davetiyeye Ali Sami Yen yazmayı unutmamız oldu" dedi.

3 TRANSFER BU HAFTA BiTECEK
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Polat, " Biri kaleci olmak üzere 3 transfer bu hafta bitecek. Hatta birisi salı günü (bugün) imza atabilir" diye konuştu.