Galatasaray ruhunu kaybetti

"Arena'nın açılışında yaşananlar çok büyük ayıp... Son yıllarda G.Saray taraftarının her şeyi olay... Özhan Başkan'ı küfürle gönderdiler, şimdi alkışlıyorlar... U-17 maçında F.Bahçeli çocukları dövdüler, stadı parçaladılar.G.Saray ruhunu kaybetti"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2011 Güncelleme 17 Ocak 2011, 11:28
Galatasaray ruhunu kaybetti

İÇİNDEKİLER

G.Saray taraftarının sabıka dosyası kabardı. Canaydın'ı küfür ederek gönderen taraftarlar ardından arka arkaya gelen başarısızlıklar nedeniyle Adnan Polat'a da hakaret yağdırmıştı.

VUKUATLARI BİTMİYOR
Ali Sami Yen'i 2 kez yıkmaya kalkan taraftarlar U 17 maçında da Fenerli futbolculara saldırdı.
Son olarak da Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ıslıklandı. Otoriteler G.Saray'ın ruhunu kaybettiğinde birleşti. İşte o görüşler:


FATİH ALTAYLI
Galatasaray'a birşeyler oldu
Galatasaray'a bir haller oldu. Giderek kendi terbiyesinden uzaklaşmaya başladı. Sizin açılışınıza gelmiş bir başbakanı asla yuhalayamazsınız. G.Saray taraftarının yaptığı büyük ayıptır. Siz siyasetle sporu birbirbirine soktunuz.

BÜLENT TULUN
Yönetimin duruşu yanlış
G.Saray Yönetimi ne yazık ki son yıllarda dik durmuyor ve yanlış bir duruş sergiliyor. Sen amigoları futbolcuların kalacağı otele getirirsen böyle olur. Galatasaray Yönetimi bundan sonra böyle olayların önüne geçmek için dik durmalı.

GÜRCAN BİLGİÇ
Tepkilerin hedefi yanlış
G.Saray yıllardır başarılı sonuçlar alamayınca taraftar bunun acısını her fırsatta çıkarmaya çalışıyor. Özhan Başkan'a küfür, diğer olaylar... Aslında esas isyanları kendi başkanlarına ve futbolcularına ama bu yolu seçiyorlar.

VEDAT İNCEEFE
Taraftarda bozulma var
Taraftarın son yaptığı çok yanlış bir davranış. Taraftarda bir bozulma var. Oysa kötü günlerde G.Saray taraftarı her zaman tek yumruk olurdu. Fenerli çocukları dövdüler, stadı yaktılar. Buna biri dur demeli. Yoksa iş çığırından çıkacak.