Aslan'a Formica çalımı

Galatasaray kadrosuna katmak için 2 haftadır uğraştığı Old Boys'un 10 numarası Formica, İtalya'yı tercih ederek Genoa'nın yolunu tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2011 Güncelleme 12 Ocak 2011, 02:17
Aslan’a Formica çalımı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, kadrosuna katmaya çok yaklaştığı Arjantin'in 'Yeni Maradona'sı Formica'yı İtalyan Genoa'ya kaptırdı... Misimovic'in yerine 10 numara arayışlarına uzun süredir devam eden Cimbom, transferi an meselesi olan Arjantinli yıldız Formica'yı Luca Toni'yi geçen hafta Juventus'a satan Genoa'ya kaptırmanın şokunu yaşıyor.

ASLAN AĞIR DAVRANDI
Aslında Cimbom, her konuda anlaşmaya vardığı Formica transferi için Newell's Old Boys takımının son kararını bekliyordu.. Adnan Sezgin'in 1 hafta boyunca Arjantin'de Old Boys Başkanı ve yetkilileriyle kıran kırana yaptığı pazarlık sonucunda 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli 3.5 milyon Euro'ya düşürülerek ön anlaşma sağlanmıştı..

5 MİLYON EURO VERDİ
Ancak G.Saray bu rakamı ödemek için 2 yıl vadeli bir ödeme planı sununca transfer tıkanmıştı. Bu transferde Bordeaux ile çekişen Galatasaray, ummadık bir rakibin çıkması sonucunda Formica'yı Genoa'ya kaptırdı.

KONTROLDEN GEÇECEK
İtalyan basınında çıkan haberlerde Old Boys'un Genoa'nın 5 milyon Euro'luk teklifini hemen kabul ettiği ve Formica'nın bugün sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi.

BORDEAUX İLE ÇEKİŞİYORDU
Cimbom, 2 haftadır kadrosuna katmak için uğraştığı Formica için Fransız ekip Bordeaux ile çekişiyordu. Ancak İtalyan ekibi Genoa, Galatasaray'ın önerdiği 3.5 milyon Euro'dan 1.5 milyon Euro daha fazla vererek Arjantinli'yi kaptı.