Oyuncu Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolleri paylaştığı "İlk ve Son" isimli dizinin galası yapıldı.
Oğuzhan Koç sevgilisi Subaşı'yı bu özel gece yalnız bırakmadı.
SİYAHLARA BÜRÜNDÜ
Geceye siyahlar içerisinde gelen Hazal Subaşı, iddialı tarzı ile takipçilerinin beğenisini aldı. Siyah derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle adeta göz kamaştırdı. Kombinini uzun çizmeleriyle tamamlayan Subaşı, sosyal medyayı salladı.
PİŞTİ OLDULAR
Başarılı oyuncu Damla Sönmez de, geçtiğimiz günlerde Hazal Subaşı'nın galada tercih ettiği kombini giymişti.
Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu sevgilisi Hazal Subaşı, rol aldığı "İlk ve Son" dizisinin özel yemeğine katıldıktan sonra baş başa eğlenmeye gitti.
"SEVEREK İZLEDİM"
Gazetecilerin kendilerine yönelttiği soruları aceleci halleriyle cevaplayan Oğzhan Koç, sevgilisi Hazal Subaşı'nın dizisi ile ilgili "Hazal Hanım'ın dizisinin 3. bölümü yayınlandı, izleyebildiniz mi?" sorusuna, Oğuzhan Koç, "Severek izledim" yanıtını vererek ikili gazetecilere "İyi geceler" dileyerek oradan ayrıldı.