Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gönderme

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önümüzdeki sezonun planını yaptı, Galatasaray'ın ise 4. yıldızı takmasının kolay olmayacağını savundu.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 18:43
Aziz Yıldırım’dan Galatasaray’a gönderme

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmelerde önümüzdeki dönemde birçok başarıya imza atacaklarını belirttiği öğrenildi.

AYKUT KOCAMAN BİLETLERİNİ KESTİ - TIKLAYIN...

Özellikle Galatasaray'a daha şimdiden 4. yıldızın taktırılmasına anlam veremeyen Yıldırım'ın, "Öyle kolay değil. 20. şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı taktırmayacağım. Rekabet güzel şey. Rekabet ederken iyi şeyler yapacağız. Türkiye'nin en iyi orta sahasını aldık. Ek olarak buna 2 stoper ve santrfor mevkine de takviyeler yapacağız. Bu takviyelerle Galatasaray'ın daha şimdiden 4 yıldızı takıp 20. şampiyonluğunu ilan edenlerin hevesleri kursaklarında kalacak" dediği öğrenildi.

'YİNE 3 KULVARDA OLACAĞIZ'
Yeni sezonda şampiyonlk yarışının yine F.Bahçe ile G.Saray arasında geçeceğini iddia eden başkan Aziz Yıldırım'ın hedeflerle ilgili olarak da net mesajlar verdiği ortaya çıktı. Özellikle geride kalan sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalin görülmesinden sonra başkan Yıldırım, Avrupa hedefinin hedefin daha yukarı çekilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde mutlaka ve mutlaka başarılı olup çıtayı yükseltmek zorundayız. Yine bu takım önümüzdeki dönemde de 3 kulvarda oynayacak. Her an hazır 3 kulvarda mücadele edecek oyuncu grubu yaratacağız. 22 tane as oyuncu sürekli bu kulvarlara hazır olacak" ifadesini kullandı.

(Habertürk)