Fenerbahçe'ye Rum kalkanı

İstanbul'dan uçakla önce Rodos'a sonra da Larnaca'ya giden Sarı-Lacivertli kafile güvenlik çemberine alındı. Rum polisi F.Bahçe'yi özel eğitimli sivil ajanların da bulunduğu bir ekiple korudu... Kuş bile uçurtulmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2012 Güncelleme 25 Ekim 2012, 00:00
Fenerbahçe’ye Rum kalkanı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yorucu bir yolculuktan sonra Larnaca'ya giderken alınan güvenlik önlemleri nedeniyle herhangi bir olay çıkmadı. İstanbul'dan özel uçakla Rodos Adası'na giden Sarı-Lacivertliler burada yaklaşık yarım saat bekledikten sonra Kıbrıs Rum Kesimi'nin Larnaka kentine geçti. Larnaka Havalimanı'nda pasaport kontrolünde beklemeden geçen Sarı- Lacivertli kafile VIP kapısından çıkarak kendilerini bekleyen otobüslere bindi.

FENERBAHÇE'Yİ BAĞIRLARINA BASTILAR
Fenerbahçe kafilesini havalimanında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Fenerbahçe taraftar derneklerinden gelen taraftarlar alkışlarla karşıladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar Fenerbahçe lehine tezahürat yaparak futbolculara büyük destek verdi. Taraftarlar havalimanında Teknik Direktör Aykut Kocaman'a çiçek verirken fotoğraf çektirdi.

SORUN YAŞANMADI
Kıbrıs Rum Yönetimi Fenerbahçe kafilesi için özel güvenlik önlemleri alırken havalimanında az sayıda üniformalı polis olduğu görüldü. Sivil polisler de karşılamada görev yaparken şüpheli gördükleri kişilere kimlik sordu. Sarı-Lacivertli kafileyi taşıyan otobüs Larnaka'dan Lefkoşa'ya 4 polis eskortu eşliğinde geçerken yol boyunca de bekleyen polis araçlarının geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. Fenerbahçe kafilesi her hangi bir sorun yaşamadan Lefkoşa'da kalacakları otele gelerek odalarına yerleşti. Polis otel çevresinde de geniş güvenlik önlemleri almayı ihmal etmedi. Bu arada kafileyle birlikte gelen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Larnaka'daki otellerine geçti.

RUMLAR ZORLUK ÇIKARMADI
Fenerbahçe kafilesi Larnaka Havalimanı'na geldiğinde en merak edilen konu Rumlar'ın pasaport kontrolünde zorluk çıkarıp çıkarmayacağıydı. Ancak burada korkulan gerçekleşmedi ve Sarı-Lacivertli kafile yapılan pasaport kontrolünde fazla bekletilmeden geçti.

AZİZ YILDIRIM TAKIMLA GELDİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Larnaca'ya takımla birlikte geldi. Başkan Aziz Yıldırım kimseyle konuşmazken futbolcular yorgun göründü.