Söyle Paşam Fener nerede?

Aykut Kocaman'ın seyirci gibi izlediği maçta Fenerbahçe hiçbir varlık gösteremedi. 2 şutu direkten dönen evsahibi Kasımpaşa Uche ve Hüseyin'in golleriyle Kanarya'ya ağır bir darbe vurdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2012 Güncelleme 30 Eylül 2012, 02:29
Söyle Paşam Fener nerede?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de kan kaybı sürüyor... Geçen hafta sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kapatan Sarı-Lacivertli takım dün de Kasımpaşa'ya Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 2-0 yenildi. Böylece zirve yarışında yeni bir darbe daha aldı.

NET POZİSYON AZDI
7. dakikada Alex'in şutunda top az farkla dışarı çıktı. 22'de Fenerbahçe önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Kaptan Alex'in ortasında Sow'un kafa vuruşu az farkla auta gitti. 28'de Adem'in vuruşunda top kalenin hemen yanından auta gitti. 33'te Adem Büyük ceza sahası içersinde sol çaprazda savunmadan seken top sonrasında topla buluştu. Adem'in vuruşunda top Yobo'ya çarparak dışarı gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

ADEM DİREĞİ DÖVDÜ
51'de Özer'in kullandığı serbest atışta Yalçın topu Uche'ye verdi. Golcü oyuncu mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. 53'te Mehmet Topuz'un ortasında Caner topu auta gönderdi. 57'de Mehmet Topal'ın sert vuruşunu kaleci Isaksson kornere gönderdi. 61'de Sancak'ın ortasında Adem'in şutu direkte patladı. 73'te Hüseyin'in ortasında Uche topu ağlara göndererek Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. 77'de Adem'in kafa pasında topla buluşan Hüseyin Kasımpaşa'yı 2-0 öne geçirdi. Böylece F.Bahçe kötü oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa'ya 2- 0 mağlup olarak zirve yarışında ağır bir darbe alarak bu sezon ilk kez yenildi.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA YOK
Fenerbahçe 3. deplasman maçından da boynu bükük ayrıldı. Daha önce Sivas ve Elazığ ile berabere kalan Kanarya bu kez Kasımpaşa'ya yenildi.

44
F.Bahçe Kasımpaşa karşısında maçın ilk kornerini oyunun 44. dakikasında Alex'le kullandı.