UEFA ceza veremez

F.Bahçe'nin eski Asbaşkanı Ali Koç, "Biz cezamızı çektik. UEFA'nın başka ceza verme hakkı yoktur. Ceza çıkarsa art niyet ararız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 01:00
UEFA ceza veremez

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe eski Asbaşkanı Ali Koç CNBCe'nin sorularını yanıtladı. Koç, "UEFA bir karar verecektir. UEFA kamuoyu baskısının altında kaldı. En büyük kötülüktür bu. Trabzonspor Başkanı 'Rapor nasıl değişir" diyor. Tabii ki değişir. UEFA'nın bize ceza verme hakkı yoktur. Biz cezamızı çektik. Başka bir karar çıkarsa işin altında art niyet ararız" dedi.

CEV'İN KARARI SKANDAL
CEV'in F.Bahçe Bayan Voleybol Takımı'nı Şampiyonlar Ligi'ne almamasını "Skandal" olarak niteleyen Koç, G.Saray maçındaki olaylarla ilgili olarak da "G.Saray şampiyon oldu diye olaylar çıkmadı. Orantısız kullanılan güç, olayları bu noktaya getirdi" ifadesini kullandı.

GALATASARAY'A GÖNDERME YAPTI!
CEV'in wild card dağıtımında adaletsizlik yaptığını vurgulayan Koç, "Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı ligdeki 26 maçın 25'ini kazandı. Birini kaybedince elendi. 9 adet wild card verildi. 2'si Azerbaycan'a. Azerbaycan 9'uncu, Türkiye ise 3. sırada. Wild card'ı bize değil 4. takıma verdiler. 4. ise (G.Saray) hayatında hiç Şampiyonlar Ligi oynamamış" dedi.