İşte Fener'in listesi

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe kolları sıvadı. Aykut Kocaman'ın yönetime sunduğu listede birbirinden ünlü isimler yer alıyor... Fenerbahçe Yönetimi özellikle Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek flaş isimleri kadrosuna katacak. Listedeki oyuncular için görüşmelere başlayacak olan yönetim kesenin ağzını açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2012 Güncelleme 24 Mayıs 2012, 01:01
İşte Fener’in listesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yabancı transferinde gözünü iyice kararttı... Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne alınması UEFA tarafından engellenince yabancı yıldızlarının bazılarını kaybeden Sarı-Lacivertli yönetim bu sezon listesini bir hayli kabarık tutuyor. 5- 6 yabancı oyuncuyu kadroya katarak alternatifi geniş bir takım yaratmak isteyen yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda hareket etmeyi planlıyor.

2 STOPERİN İSMİ GEÇİYOR
Kocaman'ın takımın ihtiyacına göre bir rapor hazırladığı ve bunu yönetime teslim ettiği öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın bu raporuna göre savunmaya iki, orta alana bir, sağ kanada bir ve forvete de bir olmak üzere 5 ya da 6 futbolcunun transfer edilmesi düşünülüyor. Sarı-Lacivertli yönetime Aykut Kocaman'ın verdiği listede stoper için 2 ismin adı geçiyor. Bunların Belçika'nın Genk takımından Anele NGcongca ile Bordeaux'tan Michael Ciani olduğu tespit edildi.

İSPANYOLLAR 'TOPAL' DİYOR
Orta sahaya ise tek takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler özellikle Real Madrid'li Lassana Diarra üzerinde duruyor. Fenerbahçe'de sağ kanatta ise liste bir hayli kabarık. Juventus'tan Milos Krasic, Olympiakos'tan Rafik Djebbour, El Hilal'den Yusuf El-Arabi, Sochaux'tan Marvin Martin ve Arsenal'den Marouane Chamakh Aykut Kocaman'ın yönetime önerdiği isimler arasında yer alıyor. Öte yandan Valencia'nın en etkin gazetesi Süper Deportivo, Mehmet Topal ile ilgili olarak, "Geçen sezon Topal için 9 milyon Euro veren Fenerbahçe'nin bu sezon ilk olarak 6 milyon euro önerdiğini, ardından da 8 milyon euroya çıktığını" yazdı.