Krasic'e hücum

Fener yönetimi Krasic için Juventus ile masaya oturacak İtalyan kulübü 13 milyondan 10 milyona Euro'ya düştü Eğer rakam 8 milyon Euro'ya inerse imzalar atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 02:03
Krasic’e hücum

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için daha güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, 2 yıldır peşinde olduğu Juventus'un Sırp sağ kanata oyuncusu Milos Krasic için bir girişimde daha bulunmayı planlıyor. Daha önceki görüşmelerde bu futbolcuyu satmaya niyeti olmayan Juventuslu yetkililer 13 milyon gibi çok yüksek bir bonservis rakamı ortaya atmış ve anlaşka sağlanamamıştı.

YILDIZI CSKA MOSKOVA'DA PARLADI
Ancak gelişmeler daha sonra Fenerbahçe'nin lehine oldu. Juventus formasıyla CSKA Moskova'da sergilediği performansı bir türlü ortaya koyamayan Krasic yedek kalmaya başlayınca Juventuskulübü bu futbolcuyu satış listesine koydu. Şimdi Krasic'in bonservis bedelinin 10 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor.

RAKAM DAHA DA İNMELİ
Ancak bu rakam da Fener yönetimi için yeterli değil. İngiliz kulüplerinin de devreden çıkmasıyla Fenerbahçe rakamı 8 milyon Euro'ya indirmeye çalışacak. Bunun için de kısa bir süre sonra Fenerli yetlililerin İtalya'ya giderek Juventus'la sıkı bir pazarlığa girişeceği öğrenildi.

GÜÇLÜ VE SÜRATLI...
27 yaşında ve 1.85 boyunda olan Krasic, fizik gücü ve süratiyle tanınıyor. Sırp milli takımının değişmez oyuncusu. Yıldızı CSKA Moskova'da parladı. Gole yakın bir oyuncu. 2010 yılında Juventus takımına transfer olmuştu.