En iyisini alırız!

Fenerbahçe'nin yeni yönetiminde yer almayan Nihat Özdemir, "F.Bahçe her zaman en iyi transferi yapar. Sow'u nasıl transfer ettiysek yine en iyisini alırız" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2012 Güncelleme 22 Mayıs 2012, 01:20
En iyisini alırız!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe eski başkanvekili Nihat Özdemir medya ile yaptığı sohbette önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar: Transferle ilgili çalışmalardan taraftarların şüphesi olmasın. Sow'u nasıl aldıysak yine en iyisini alırız. Yıldız değil ihtiyaca göre transfer yaparız... Soner'i F.Bahçe'de görmek isterim. Cavcav ile konuştum. Biz istiyorsak G.Saray ve Trabzon alamaz...

TOPUZ İÇİN ADIMIZI KOYDUK
Mehmet Topuz olayında adımızı ortaya koyduk. O transferi bitirmemiz gerekirdi... İbrahim Toraman'ı alacaktık. Ama bize pahalı dediler. Almadık. Başkanımız transfer olmayınca çok üzüldü... Alper Potuk yüksekten uçtu. Bu yüzden transferi olmadı.

KARARI KOCAMAN VERİR
Emre için kararı Kocaman verecek... Bence yeri dolmaz. Benden sonra 2. başkanlık için Ali Koç'u istiyordum. Olmadı, çok üzüldüm.

MEHMET ALİ AYDINLAR İLE KÜS DEĞİLİM...
TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile yaşadığı tatışmanın ardından görüşmesinin olduğunu ve kendisiyle küslüğünün bulunmadığı belirten Özdemir, "Ama onun bana küslüğü varsa bilemem" dedi. Özdemir, Acıbadem'in sponsorluğunun iptal edilmesinden hoşlanmadığını da söyledi.

FENER'E LİMAK GELiYOR
F.Bahçe'nin çok büyüdüğünü belirten Özdemir, "Kadın voleybol ve basketbolda sponsorumuz yok. İlerleyen dönemde Limak ismini sponsorluk çerçevesinde görebilirsiniz" diyerek camiaya müjde verdi.