Mutlu son

1983 yılından beri kupada 11 final kaybeden F.Bahçe, Ankara'da bu şanssızlığını yıktı ve mutlu sona ulaştı... Sarı-Lacivertliler'e büyük zaferi getiren golleri Caner, Cristian, Semih Şentürk ve kaptan Alex kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2012 Güncelleme 17 Mayıs 2012, 00:48
Mutlu son

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe uzun süredir hasretini çektiği Türkiye Kupası'na dün kavuştu. Sarı- Lacivertliler, Ankara'daki finalde Bursaspor'u 4-0 yenerek mutlu sona ulaştı.

1-0 ÖNDE BAŞLADI!
Maça oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe, henüz 2. dakikada Alex'in asistinde Caner'in sol çaprazdan sert vuruşuyla 1-0 öne geçti.

CRISTIAN FÜZESİ
Bu gol Bursaspor'u adeta yıktı... Yeşil-Beyazlılar yaşadığı şaşkınlıkla oyun kurmakta zorlandı. Fenerbahçe ise her zamanki soğukkanlı oyununu sahaya yansıttı. Alex takımını bir orkestra şefi gibi yönetti adeta. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde ise yine Alex de Souza şovu seyrettik. Sambacı'nın, Cristian'ın önüne bıraktığı topa vatandaşı 25 metreden harika vurdu ve fark 2'ye çıktı...

ALEX...ALEX...ALEX...ALEX...

2. yarı başladığında herkes Bursaspor'un baskı kuracağını düşünüyordu. Ama Fenerbahçe oyunu bozdu! Kanarya'nın süper yıldızı Alex 58'de yine yaptığı yapacağını. Semih'e 'Al da at' pasını usta golcü geri çevirmedi ve skor 3-0 oldu.

KAPANIŞI KAPTAN ALEX YAPTI
3 golün asistini yapan Alex'in bir golü eksikti! Onu da yaptı... 77. dakikada bu kez Semih ortaladı, Alex ise Bursaspor kalecisi Carson'ı avladı... Kanarya, 4-0 gibi net bir skorla Timsah'ı geçerek mutlu sona ulaştı ve 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.