En Aziz Kupa

3 Temmuz'da şike davası ile sarsıldı... Son hafta Kadıköy'de şampiyonluğu G.Saray'a kaptırdı... Ama yıkılmadı... 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı kaldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2012 Güncelleme 17 Mayıs 2012, 02:26
En Aziz Kupa

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'u 4-0 yenerek Türkiye Kupası'nı 29 yıl sonra müzesine götüren Fenerbahçe yıllar sonra kupa hasretine son vermiş oldu. Şike davasından sonra sıkıntılı bir süreç yaşayan buna rağmen ligde şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan ancak Galatasaray'la berabere kalarak ligi 2. sırada tamamlayan Sarı-Lacivertliler Türkiye Kupası'nı 29 yıl sonra kazanarak bir nebze de olsa moral bulmuş oldu.



TAM KADRO GİDECEKLER
Fenerbahçe Yönetimi kazanılan kupa sonrası çok önemli bir görevi yerine getirecek. Sarı-Lacivertli futbolcular ve tüm yöneticiler tam kadro olarak Metris'e gidecek. Bunun için Metris Cezaevi yetkililerinden izin alan Fenerbahçeli yöneticiler futbolcularla birlikte Başkan Aziz Yıldırım'a kazandıkları kupayı da götürecek. Bu arada Metris'te maçı televizyondan izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın kazanılan kupa sonrası çok büyük bir sevinç yaşadığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli yöneticilerin Aziz Yıldırım'a kupayı götürmenin yanı sına son yaşanan olayları da masaya yatırarak başkanla fikir alışverişinde bulunacağı da öğrenildi.