Düğün davetiyemi vermeye indim

F.Bahçe ile G.Saray arasındaki derbi sonrasında sahaya inen Sarı-Lacivertli taraftarların, sorgu sırasında verdikleri ifadeleri herkesi çok şaşırttı... Bir taraftar, "Federasyon yetkililerine kupayı burada vermemelerini söyleyecektim" derken, başkası, "Forma imzalatacaktım" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2012 Güncelleme 16 Mayıs 2012, 01:41
Düğün davetiyemi vermeye indim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçtiğimiz cumartesi günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve Sarı-Kırmızılı takımın şampiyon olduğu derbinin yankıları sürüyor. Karşılaşma sonrası gerek statta gerekse başka Kadıköy olmak üzere İstanbul'un belli başlı merkezlerinde yaşanan olaylar hala sıcaklığını korurken Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan taraftarların, kendilerini savunmak adına verdikleri savunmalarda kullandıkları ifadeler herkesi güldürdü.

FORMA İMZALATACAKTIM!
Özellikle saha içine girdiği için gözaltına alınan taraftarların kendilerini savunmak için söyledikleri Emniyet güçlerini bile kırdı geçirdi. Saha içine giren taraftarlardan biri, "Önümüzdeki ay kısmetse evleniyorum. Bir anda saha içinin kalabalıklaştığını gördüm. Fırsat bu fırsat, ben de inip düğün davetiyemi vermek istedim" dedi. Bir başka taraftarın savunması ise biraz daha makuldu. Federasyon yetkililerine ulaşmaya çalıştığını ifade eden Sarı- Lacivertli taraftar, "Yetkililere Galatasaray'a kupaya burada vermemeleri gerektiğini, istenmeyen olaylar yaşanabileceğini söyleyecektim" diye konuştu. Tek amacının Fenerbahçeli futbolculara ulaşmak olduğunu belirten bir başka Fenerbahçeli ise, "Her iki takım için de son derece tarihi bir maçtı. Ben de bu tarihi maçı ölümsüzleştirmek için Fenerium'dan aldığım formamı bizim takımın futbolcularına imzalatmak için sahaya indim. Ancak, kimseye ulaşamadım" ifadelerini kullandı.

HERKES İNİYOR DİYE BEN DE İNDİM
Bir başka Fenerbahçe taraftarının ifadesi de bir hayli düşündürücüydü. Kendisini bir anda sahada bulduğunu belirten Sarı- Lacivertli taraftar, "Maç bitince haliyle moralsizdik. Ne olduğunu anlamadım bile... Baktım herkes sahaya iniyor, ben de kendimi sahanın ortasında buldum" dedi.



OLAYLAR ŞİMDİ DE MECLİS GÜNDEMİNDE
Derbi karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşındı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Umut Oran, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e olaylarla ilgili soru önergesi verdi.

GÖZLER BİR ANDA FEDERASYON'A DÖNDÜ
Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray ile yaptığı karşılaşma sonrası çıkan olayların ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na döndü. Federasyonun, Sarı-Lacivertli kulübe ne kadar ceza vereceği merakla bekleniyor.