Rüya görüyorlar

Her gün kupa isteyerek kupa alabileceğini sananlar rüya görüyor. G.Saray bizim Süper Final'de bile olmayacağımızı düşünüyordu. Ama şu an onlar kadar iddialıyız... Sadri Şener'e soruyoruz: Federasyonla konuşarak hakem değişikliği istemiş mi? Tapelerde de geçen Sivasspor maçı öncesi gönderilen balığın manası nedir?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2012 Güncelleme 03 Mayıs 2012, 00:43
Rüya görüyorlar

İÇİNDEKİLER

Tam kadro olarak gazetecilerin önüne çıkan Fenerbahçe yönetimi çok sert açıklamalar yaptı. İlk olarak söz alan Başkanvekili Nihat Özdemir, şike soruşturmasından CAS davasına, Galatasaray'dan Trabzonspor'a karşı birçok konuda önemli mesajlar verdi. Özdemir, Fenerbahçe'nin temiz olduğunu birkez daha tekrarları ve son Etik Kurulu raporlarınının kendilerini büyük oranda haklı çıkardığını söyledi. İşte o açıklamalar:

Adalet bekçiliğine soyunuyorlar
TFF'nin aldığı son kararların ardından yine malum çevreler ve basındaki uzantılarının yaygara yapmaya başladıklarını görüyoruz. Kimse kusura bakmasın tane tane söyleyeceğim. Bunlar, Fenerbahçe ile spor sahalarında başa çıkamayacaklarını anlayanların beyhude çırpınışlarıdır. Her gün kupa isteyerek kupa alabileceklerini sananlarındır. Adalet bekçiliği yapmaya çalışanların hukuka zerre kadar saygı göstermediklerinin en net işaretidir.

Bu yapılanları unutmayacağız
Hep söyledik, birkez daha söylüyoruz. Fenerbahçe camiası bu yapılanları asla unutmayacaktır. Galatasaray bizim Süper Final'de bile olamayacağımızı düşünüyordu. Ama şimdi şampiyonluk için onlar kadar iddialıyız. İnşallah da şampiyon olacağız. Türk futboluna katkı sağlamak amacıyla CAS davamızı geçen hafta itibarıyla geri çektik. Ama en başından beri kara propaganda yapmaktan başka bir görevi olmayan mihraklar bu olayı da yanlış anlatmaya çalışıyor.

Trabzon ortamı sürekli gerdi!
Trabzonspor hep ortamı germeye çalıştı. Biz şimdi Sayın Sadri Şener'e soruyoruz. 1- Federasyonla konuşarak hakem değişikliği istemiş midir? 2- Federasyondan erken dönem para istemiş midir? 3- Topuk Yaylası ile ilgi TFF'den aldığımız yardım Milli Takım'ın kampı içindi. Acaba Trabzonspor, Karadeniz Oyunları için verilen 6 Milyon Lira'dan 5 Milyon Lira almış mıdır? 4- Trabzon'dan Sivas'a balık gönderilirken Fenerbahçe maçı öncesi bu balık işi nedir?

Saha içinde yoksa dışında da yoktur!
Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, "Eğer şike suçu, daha açık konuşmak gerekirse maç skorunu bağlama suçu sahadaki oyuncular tarafından yerine getirilmediyse, saha dışında da bir sorun yoktur... Ama tabii bunun kararını yine yetkili merciiler verecektir" yorumunu yaptı.

Aysal'ın sözü bizi yaraladı!
Nihat Özdemir, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bugün bir gazetede çıkan, "Fenerbahçe bizi Kadıköy'de yense bile Şampiyonlar Ligi'ne biz gideceğiz" açıklamasına yanıt verdi. Özdemir, "Bu süreçte en büyük yaralar ebedi dostumuz olarak nitelediğimiz Galatasaray'dan gelmekte. Sayın Aysal'ın sözleri bizi yaralamıştır. Talihsiz bir açıklama olmuştur" şeklinde konuştu.

Avrupa'ya gideceğiz
Özdemir' in ardından konuşan Asbaşkan Ali Koç, CAS davasını çekme karşılığında UEFA'ya Avrupa Kupaları konusunda hiçbir teminat vermediklerini söyledi. Koç, "Zaten bu sezon haksız olarak cezalandırıldık. Bir daha böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyoruz" ifadesini kullandı.

Birbirimizi üzüyoruz
Asbaşkan Cihan Kamer, "Ülke olarak birbirimizle dövüşüyoruz. Sürekli birbirimizi üzüyoruz. Yapılacak ithamların bizi götüreceği bir yer yok" diyerek rakiplere mesaj gönderdi.