Fener'den Gomis'e boykot freni

Başkanlığa hazırlanan Nihat Özdemir hem Lyon hem de Fransız yıldızla el sıkışmıştı Ancak Fransa için başlatılan boykot F.Bahçe'yi durdurdu... Rota Borges'e döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2011 Güncelleme 24 Aralık 2011, 12:27
Fener’den Gomis’e boykot freni

İÇİNDEKİLER

3 Temmuz'dan bu yana tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Fenerbahçe, bir yandan yönetim olarak yol haritasını çizmeye çalışırken bir yandan şampiyonluk yarışını sürdürdüğü Süper Lig'de 2. yarıya daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapıyor.

SEÇİME TEK ADAY OLARAK GİRECEK
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de ilginç bir gelişme yaşandı. Fransa Meclisi'nin aldığı sözde Ermeni soykırımını kabul etmeyenlere ceza uygulanması kararının ardından Sarı-Lacivertli yönetimin O.Lyon'un Fransız forveti Gomis'in transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetiminin aldığı bu kararın ardından rota yeniden Santos'un gol makinesi Borges'e döndü. 31 yaşındaki Brezilyalı golcüyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor.



FENER KRASIC'İ DE İSTİYOR
Fener yönetiminin Juventus'un 27 yaşındaki Sırp sağ kanat oyuncusu Milos Krasic'i de transfer etmek istediği, İtalyan kulübüyle görüşmelerin hızlandırılacağı da gelen haberler arasında.

BAŞKAN ADAYI NİHAT ÖZDEMİR
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın mayıs ayındaki genel kurula kadar tutukluluk durumunun sürmesi durumunda Nihat Özdemir'in tek aday olarak seçime girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Yıldırım, Metris'ten çıkarsa hüküm giymediği sürece yeniden aday olma şansı var.