Fener krizi atlattı

Sarı-Lacivertli yönetim Kasım başı itibarıyla futbolcularının tüm alacaklarını ödedi. Amatör branşlarda ise sponsorluk formülüyle olası krizi atlatmayı başardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2011 Güncelleme 16 Kasım 2011, 02:16
Fener krizi  atlattı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den örnek politika... Sarı- Lacivertli kulüpte şike sonrası baş gösteren ekonomik sıkıntı tutarlı bir yol izlenerek aşıldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından futbolculara ödenen paraların geciktiği söylentileri ortaya atılırken Kasım ayı başı itibarıyla tüm oyuncuların transfer taksitleri ve galibiyet primlerinin tamamının verildiği öğrenildi.

SPONSORLUK DEVREYE GİRDİ
Emenike, Niang, Lugano ve Santos gibi çok önemli yıldızların satışından elde edilen yaklaşık 30 milyon Euro'luk bonservis gelirleriyle sezon başından bu yana sorun olan önemli giderlerin altından kalkıldı. Ayrıca Sarı-Lacivertli yöneticilerin özellikle amatör branşlara ceplerinden sponsorluk yoluyla kaynak aktarımı yaparak olası krizlerin önüne geçtiği gelen bilgiler arasında.

HER ŞEY İDDİANAMEYE BAĞLI
Fenerbahçe'de 2012 Mayıs ayına kadar tüm branşların sağlıklı bir şekilde yola devam etmesini sağlayacak meblağın bulunduğu belirlendi. Mayıs sonrasıyla ilgili dönem için ise iddianamenin açıklanması ve seçimde kimin aday olup olmayacağı konuları belirleyici bir unsur olacak. Ancak yeni yönetimin daha da güçlü olmasına kesin gözüyle bakılıyor.