Metris raporu

Aziz Yıldırım ise tüm olumsuzluklara rağmen psikolojisini sağlam tutuyor Arkadaşlarına sürekli moral veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 00:00
Metris raporu

İÇİNDEKİLER

Türkiye' de deprem etkisi yaratan şike soruşturması kapsamında yaklaşık 3 aydır Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan futbol adamları ile ilgili son durumu TAKVİM açıklıyor... Alınan bilgilere göre özellikle Şekip Mosturoğlu, Mecnun Odyakmaz, Tamer Yelkovan ve Tayfur Havutçu'nun psikolojik durumu çok kötü durumda.

MOSTUROĞLU SÜREKLİ İLAÇ ALIYOR
Tutuklu bulunan ünlü futbol adamları içinde psikolojisi en bozuk olan ismin Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu olduğu öğrenildi. Mosturoğlu'nun her sabah arkadaşlarına, "Merak etmeyin, öğlen buradan çıkacağız" dediği, öğlen saatlerinde ise ancak sakinleştirici ilaçlar ile ayakta durabildiği belirlendi. Bir diğer Fenerbahçe Asbaşkanı Tamer Yelkovan'ın durumu da hiç iç açıçı değil. Yelkovan'ın sürekli çocuklarının ismini sayıkladığı ve yüzünün hiç gülmediği ifade edildi.

YILDIRIM HERKESE YARDIM EDİYOR
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da ağzını adeta bıçak açmadığı, kimseyle tek kelime konuşmadığı belirlendi. Daha önce hakkında büyük kilo kaybı yaşadığına dair haberler çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da hala eski kilosuna gelemediği öğrenildi. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın psikolojisini sağlam tuttuğu ifade edildi.

ADALI DA DESTEK OLUYOR
Yıldırım'ın sürekli arkadaşlarıyla konuşarak moral verdiği, tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı'nın da Yıldırım gibi güçlü olduğu ve arkadaşlarına destek verdiği belirlendi.

SAKİNLEŞTİRİCİYLE AYAKTA DURUYOR
Mosturoğlu her sabah "Öğlen çıkacağız" diyor. Sonra sakinleştirici ile ayakta duruyor.

ÇOCUKLARINI ÇOK ÖZLEDİ
Tamer Yelkovan sürekli çocuklarının ismini sayıklıyor. Yüzü hiç gülmüyor.

TEK KELİME KONUŞMUYOR
Mecnun Odyakmaz büyük bir suskunluk içinde. Kimseyle ntek kelime konuşmuyor.

HAVUTÇU TAM 25 KİLO VERDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu 3 ayda yaklaşık 25 kilo kaybetti. Havutçu'nun sağlık durumu sürekli kontol altında tutuluyor.

GÖZLERİNE UYKU GİRMİYOR
Büyükşehir Belediye'nin iki yıldızı İskender Alın ve İbrahim'in de büyük uyku problemi çektiği öğrenildi. Ümit Karan da aynı sorunu yaşıyor.