10'un adı Fener

Puanını 10'a çıkartıp lider olan Fenerbahçe, deplasman galibiyeti serisini 11 maça çıkarttı. Kanaryalar geçen sezon bıraktıkları yerden devam ediyorlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 02:38
10’un adı Fener

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğunun yeni sahibi olan Fenerbahçe'de Manisaspor beraberliğinin ardından bozulan moraller tekrar yerine geldi.

SAKATLIKLAR DURDURAMADI
Süper Lig'in başlamasından bu yana 11 günde 4 maça çıkan Sarı- Lacivertli ekibi yorgunluk ve sakatlıklar da durduramıyor. Zorlu Kayseri deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe, 10 puana ulaştı ve maç fazlasıyla takipçisi Eskişehirspor'u 3 puan geride bıraktı... Fenerbahçe bu 4 haftalık sürede sakatlığı bulunan Serdar Kesimal ve Emre Belözoğlu'ndan hiç yararlanamadı. Özer de yine sakatlığı nedeniyle ilk 3 maça yetişemedi. Orhan Şam da ilk 2 maçta forma giyemedi. Antep deplasmanında sakatlanan Mehmet Topuz da 2 maçtır yok.



DEPLASMAN REKORU 11 MAÇ
Fenerbahçe'nin deplasman rekoru da ilerlemeye devam ediyor. Ligin 2. haftasında dış sahada Gaziantepspor'u yenerek Galatasaray'ın 9 maçlık dış saha galibiyeti rekorunu tarihe gömen Sarı-Lacivertliler, dün gece Kayserispor'u da yenerek rekoru 11 maça çıkartmayı başardı.

KAZANMAK ALIŞKANLIKTIR...
4 maçta 10 puana ulaşmanın önemine değinen teknik patron Aykut Kocaman da "Önümüzde sahamızda oynayacağımız Belediye maçı var. O maçı da kazanıp milli maçlar arasına büyük bir moralle girip sakat futbolcularımızın da dönüşünü bekleyeceğiz. Futbolcularım gerçekten zor bir yükün altından kalktılar. Onların hepsini tebrik ediyorum. Kazanmayı seven takım, kazanmayı alışkanlık haline getiren takımın bu huyunu sürdürmesi de bizi ayrıca mutlu ediyor" ifadesini kullandı.