Can'v'er'en dokunuş

Erken gelen golün ardından defansa çekilen Kanarya, Yobo'nun müthiş futboluyla ayakta kaldı. 11 günde 4. maçına çıkan Kocaman'ın öğrencileri puanını 10'a çıkardı, üst üste 11. deplasman galibiyetine imza attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 01:58
Can’v’er’en dokunuş

İÇİNDEKİLER

Fener 1 attı 3 aldı... Sarı-Lacivertliler zorlu Kayserispor deplasmanında 1-0 kazanarak 4. maçta 3. galibiyetini aldı ve puanını 10'a çıkardı. Maç boyunca beklenen futbolunu sergileyemeyen Fenerbahçe, 6. dakikada geliştirdiği en etkili atağında golü buldu. Cristian'ın pasıyla buluşan Caner sert ve düzgün bir vuruşla kaleci Navarro'yu mağlup etti: 1-0.

ÇOK TEMPOSUZ BİR İLK YARI
Bu golün ardından savunma önlemlerini ön planda tutmaya başlayan Fenerbahçe kontra ataklarda da etkili olamadı. Kayserispor ise hücumda çoğalamayınca pozisyona girmekte çok zorlandı. Temposuz bir futbolun ardından ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KAYSERİ TEK KALE OYNADI AMA...
İkinci yarıda oyunu tamamen rakip yarı alana yıkan Kayserispor, Eren Güngör ve Abrabat ile pozisyonlara girdi. Fakat son vuruşları iyi yapamayınca berabeklik golünü bulamadı. 83. dakikada ise Caner'in pasında Sezer kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat son anda Gürcü stoper Khizanishvili araya girdi ve tehlikeyi büyümeden önledi.



11 GÜNDE 4 MAÇ
Son dakikalarda da Nijeryalı Yobo'nun liderliğinde çok iyi savunma yaparak skoru korumayı başaran Fenerbahçe böylece deplasmanda üst üste 11. galibiyetini aldı ve müthiş serisini sürdürdü. 11 günde 4. maçını oynayan Sarı-Lacivertliler 10 puan toplayarak çok başarılı bir performansa imza attı.

GOLÜ AZİZ YILDIRIM'A HEDİYE ETTİ
Attığı golle F.Bahçe'yi galibiyete taşıyan Caner Erkin gol sevincinde eliyle 'A' işareti yaptı. Bu golü Başkan Aziz Yıldırım'a hediye ettiğini söyleyen genç yıldız, "Umarım en kısa zamanda yanımıza döner" dedi.