Fener 3G hızında

Olcan'ın golüyle yenik duruma düşen Fener, Alex'in golleriyle öne geçti. Yeni transfer Bienvenu noktayı koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2011 Güncelleme 17 Eylül 2011, 00:45
Fener 3G hızında

İÇİNDEKİLER

Fener'i durdurana aşkolsun... Sarı-Lacivertliler, çok önemli eksiklere rağmen zorlu Gaziantespor deplasmanında 3-1 kazanarak 2'de 2 yaptı. Kanarya böylece son 20 maçta 19. galibiyetini alarak müthiş serisine de devam etti. Birçok yıldızından yoksun olarak sahaya çıkan Fenerbahçe, Antep'de de Mehmet Topuz'un sakatlanmasıyla bir şok daha yaşadı.

OLCAN'DAN MÜKEMMEL BİR GOL
Dakikalar 28'i gösterdiğinde ise Gaziantepspor'un golü geldi. Olcan Adın, paslaşılarak kullanılan frikiği müthiş bir vuruşla ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. Geriye düştükten sonra ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe, 34. dakikada Alex'le golü buldu. Ve devre 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

İNANILMAZ! ALEX PENALTI KAÇIRDI
Kanarya, 53. dakikada öne geçti. Ceza sahasında topu önünde bulan Alex çok sert bir vuruşla skoru 2-1 yaptı. Sambacı 69'da kazanılan penaltıyı ise kaçırarak herkesi şaşırttı. İyi futbolunu sürdüren F.Bahçe 80. dakikada yeni transfer Bienvenu'nun kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. Çok önemli bir galibiyet daha alan Sarı-Lacivertliler yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı.