Niang'a Kocaman engel

Niang'ı yanlış bir adım atmaması için uyaran Aykut Kocaman, "Seni bırakmayacağız. Kafanı karıştıranlarla konuşma" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2011 Güncelleme 12 Ağustos 2011, 01:23
Niang’a Kocaman engel

İÇİNDEKİLER

Şike soruşturması kapsamında sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman, takımdan ayrılması gündemde olan, Rus ve Katar ekipleriyle görüşmeler yaptığı bildirilen Mamadou Niang'a transfer için izin vermedi.

GÖRÜŞMELERİNİ ONAYLAMIYORUM!
Senegalli futbolcuyla özel olarak görüşen Kocaman'ın, "Kafanın karışık olduğunu biliyorum. Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz. Ama şunu bilmelisin ki senin transfer görüşmeleri yapmanı kesinlikle onaylamıyorum. Seni bırakmayı düşünmüyoruz. Bırakmayacağız da. Kafanı karıştıran kişilerle de artık konuşma" dediği ifade edildi. Aykut Kocaman, Emre'nin milli maçta ıslıklanmasıyla ilgili olarak da, "Emre'ye yanlış yaptıyar" yorumunu yaptı.

BEN DEĞİL ONLAR İSTİYOR!
Hocasını dikkatle dinleyen Senegalli yıldızın ise "Aslında benim de ayrılmak gibi kesin bir kararım yok. Ben kendime takım da aramıyorum. Kulüpler beni almak için menajerime başvuruyor" cevabını verdiği de gelen haberler arasında.

YÖNETİM ZATEN SATMIYOR...
Bu arada Emenike'yi 10 milyon Euro'ya satan Fener yönetimi Niang için gelen tekliflere ise kesinlikle sıcak bakmıyor. Ancak Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi suçlu bulup küme düşürürse o zaman yönetim yabancı sayısını zaten 3'e düşürmek zorunda kalacak.