Yüzleri güldü

Brüksel'deki 3'lü turnuvanın açılışında Twente'ye yenilen Kanarya, 2'nci maçta Standard Liege'i 3-1 devirip moral buldu... Aşırı yağmur altındaki maçta yüzleri güldüren golleri Güiza, Cristian ve Semih attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2011 Güncelleme 17 Temmuz 2011, 01:10
Yüzleri güldü

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Brüksel'de düzenlenen 3'lü Turnuva'nın ikinci maçında Belçika ekibi Standard Liege'i 3-1 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. İlk maçta Twente'ye 4-3 yenilen ancak statü gereği penaltı atışlarının ardından galip gelen Kanarya, 2. maçında ise genç bir takımla sahaya çıkan Liege'le karşılaştı.

GÜIZA ADETA GOLLE BAŞLADI
Henüz 1. dakikada Güiza'nın şık golü ile öne geçen Sarı-Lacivertliler'e, cevap 6'da Micky'den geldi. İlk golde de büyük pay sahibi olan Dia'nın sürüklediği atakta Cristian, Fener'i yeniden öne geçirdi. Yağmur 2. yarı sağanağa dönerken, Twente'ye 3 gol atan Semih, son dakikada skoru belirledi: 3-1. F.Bahçe Brüksel Turnuvası'nı şampiyon tamamlayıp, şike operasyonuyla bozulan moralini biraz olsun düzeltti.

2 KİŞİLİK KUPA SERAMONİSİ!
Kanarya'da kupa için seramoniye sadece Selçuk ve gol kralı olan Semih katıldı. Diğerleri soyunma odasına koştu. Taraftarlar ise pankartlarla futbolculara destek oldu. Takım maç sonu İstanbul'a hareket etti.

SHAKHTAR MAÇINA BEKLiYORUZ
Fener'in hocası Aykut Kocaman, Liege'i yendikleri için mutlu olduğunu söyledi. 21 Temmuz'da Kadıköy'de Shakhtar'la yapılacak maçı hatırlatan Kocaman "Tüm F.Bahçe'yi sevenleri maça bekliyoruz.
Birliğe ihtiyacımız var" dedi.