Son bomba Motta

La Gazetta Dello Sport, geçen sezon istediği forma şansını bulamayan Motta'ya Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazdı. Inter'in 11 milyon Euro istediği de ifade edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2011 Güncelleme 24 Haziran 2011, 08:51
Son bomba Motta

İÇİNDEKİLER

Tansferi büyük oranda tamamlayan Fenerbahçe'de artık tek hedef kadroya çok iyi bir ön libero katmak... Aykut Kocaman'ın verdiği rapor sonrasında çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Real Madrid'li Lassana Diarra'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmiş, Fransa'daki çalışmalardan da henüz net bir sonuç alamamıştı.

19 MAÇTA FORMA GİYDİ
Kanarya için dün bir iddia da İtalya'dan geldi... Çizme'nin en önemli spor gazetesi olan La Gazetta Dello Sport, Inter formasını giyen Thiago Motta'ya Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazdı. Haberde geçen sezon ligde 19 maçta forma giyebilen Brezilya asıllı İtalyan yıldız için Sarı-Lacivertliler'in teklif yaptığını, Inter'in 11 milyon Euro istediği belirtildi.

ARADA 4 MİLYON EURO VAR!
Fakat Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Motta için bu rakamı çok fazla bulduğu ve İtalyan kulübüne son olarak 7 milyon Euro önerdiği ifade edildi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Motta'nın hem Emre hem de Cristian'ın bölgesinde görev yapmasından dolayı bu transferi çok istediği öğrenildi.

TEKNİK ADAM BELLİ DEĞİL
İtalyan basınına göre, Inter'deki teknik direktör belirsizliği transferin önünde büyük bir engel olarak duruyor. Inter yönetimi, yeni teknik direktörünü belirlemeden Motta hakkında karar vermek istemiyor. Bu nedenle Fenerbahçe'ye kesin yanıtın en erken 1 hafta sonra verilebileceği gelen bilgiler arasında.

G.SARAY İDDİASI!
Öte yandan İtalyan spor portalları, Motta'ya Galatasaray'ın da talip olduğunu öne sürdü. Fakat Çizme'den gelen bilgilere göre şu ana kadar Inter'e teklif yapan tek kulüp Fenerbahçe... 2009 yılında Inter'in Genoa'dan transfer ettiği Thiago Motta, daha önce La Liga'da Atletico Madrid ve Barcelona formalarını da giymişti. Aslen Brezilyalı olan Motta geçtiğimiz günlerde İtalyan Milli Takımı'nı seçti ve Gök Mavili formayla 2 maça çıktı.

45
İKİ sezon önce Genoa'dan Inter'e 10 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan Thiago Motta, Mavi-Siyahlı formayla 45 maça çıktı. Tecübeli yıldız 8 de gol atmayı başardı.