Fener'den sinsi transfer harekatı

Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarını çok gizli yürüttüğü ortaya çıktı. Marsilya yöneticisai Vincent Labrune, "Hocamız Deschamps ile aramızda sorun yok. Tek sıkıntı Lucho Gonzalez'in Fenerbahçe'ye satışıyla ilgili" dedi.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 08 Haziran 2011, 09:35
Fener’den sinsi transfer harekatı

İÇİNDEKİLER

DESCHAMPS'IN KABUSU FENER
F.Bahçe'nin çok gizli sürdürdüğü bir transfer operasyonu tesadüfen ortaya çıktı. Marsilya yöneticisi Vincent Labrune, "Hocamız Deschamps ile aramızda sorun yok. Tek sıkıntıc'in satışıyla ilgili. Gonzalez'in F.Bahçe'ye gitmesiyle ilgili fikir ayrılığına düştük. Gonzalez gidebilir ama biz hocamızı bırakmayacağız" diyerek yılın transfer bombasını ağzından kaçırdı. Deschamps, 30 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusunun ayrılması halinde Marsilya'yı bırakacağını söylemişti.

SÖZLEŞMESİ 2013'TE BİTİYOR
Marsilya Niang'ın gidişinin şokunu atlatamadan bu kez de Gonzalez ile sarsıldı. 2013'te sözleşmesi bitecek olan Gonzalez, Malaga, Milan, Atletico Madrid ve Wolfsburg'tan da teklif aldığını belirterek, "Son transferim. F.Bahçe'nin yaptığı teklif çok cazip. Sanıyorum İstanbul'un yolunu tutacağım" diyerek rotasını açıkladı. Arjantinli oyuncu orta sahasa görev yapmasına rağmen golcülüğü ile ön plana çıkıyor.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU
Gonzalez defansa çok yardım ediyor. Topu oyuna sokmada çok başarılı. Serbest oynadığında da takımın ataklarını yönlendiriyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 maç oynadı, 2 gol attı, 2 asist yaptı. Ligde de 36 maçta 8 gol, 5 asist ile takımına büyük katkı yaptı.