Hocam çayı demle geliyoruz

Alex ve Lugano, Trabzonspor maçı öncesinde Kocaman'a, "Hocam çayı demle geliyoruz" dedi. İki yıldız Semih'i de alıp Kocaman'ın evine gitti. İçilen sıcak çay, 'Buz adam' Kocaman'ın buzlarını eritti. Alex'in sözleşmesiyle ilgili sorunlar çözüldü. Adeta bir şampiyonluğun temelleri atıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2011 Güncelleme 28 Şubat 2011, 10:46
Hocam çayı demle geliyoruz

İÇİNDEKİLER

Ligde ikinci yarıya müthiş bir başlangıç yapıp şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan Fenerbahçe'nin yaşadığı büyük yükselişiyle ilgili sırrı TAKVİM ortaya çıkartıyor. İşte belki de şampiyonluğun temellerinin atıldığı o gece yaşananlar:

SÜRPRİZ BİR TEKLİF!
Alex De Souza ile birlikte yemek yiyen Lugano, sürpriz bir şekilde Aykut Kocaman'ı arayarak, "Hocam çay demle sana geliyoruz" der. (Diego Lugano tam bir çay hastası olduğu için böyle espri yapar). Ardından iki yıldız Semih'i de alarak Kocaman'ın evine gider.

BAĞLAR O GECE GÜÇLENDİ
Çaylar demlenir ve takımın sorunları konuşulur. Sürekli 'Buz adam' ithamlarına maruz kalan Kocaman'ın tüm buzları o gece erir. Oluşan sıcak ortamda, Alex'in sözleşmesiyle ilgili pürüzler de ortadan kaldırılır.
Ardından da önce Trabzon, ardından da Manisa, Kayseri, Beşiktaş ve Kasımpaşa galibiyetleri gelir. Yani o gece içilen çay, belki de Fenerbahçe'ye şampiyonluğu getirecek.

BiZ DE TERiM'iN EViNE GiDERDiK! / VEDAT İNCEEFE
UEFA Kupası'nı kazandığımız dönemde G.Saray'daki aile ortamı sanki Fenerbahçe'de yeniden hayata geçmiş gözüküyor. Biz de o dönemde Fatih hocanın evine giderdik. Fulya yenge bize yemekler hazırlardı. Kaptan Tugay bizi yemeğe çağırırdı. Bunlar hep paylaşmayı sağlıyor. Sorunları çözüyor... Böyle olunca bağlar kuvvetleniyor. İnternet çıktıktan sonra bu tür yakınlıklar kalmadı. Şimdi herkes bilgisayar başında...

FİTİLİ LUGANO ATEŞLEDİ
Son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle Fenerbahçe'ye hayat veren Lugano, saha dışında yaptıklarıyla da şampiyonluk yarışındaki müthiş yükselişin fitilini ateşledi.