7 bela Fener

Sarı-Lacivertliler çok atıyor az yiyor. Son 7 maçını kazanan F.Bahçe, son 11 haftadaki 10. galibiyetini Kasımpaşa önünde aldı. Skorlar değişiyor ama Fener'in hırs ve zirve inadı değişmiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2011 Güncelleme 27 Şubat 2011, 03:46
7 bela Fener

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'yı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yürüyüşü devam ediyor. İlk yarının son haftasında Sivas'ı yendikten sonra, 2. yarıda oynadığı 6 maçın tamamını kazanan Sarı-Lacivertli ekip, Kasımpaşa zaferiyle birlikte ligdeki son 11 maçta 10. galibiyetine imza atmış oldu.

YEMİYOR ATIYOR!
Son 7 maçta rakip filelere 15 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde sadece 3 gol gördü. İlk yarıda özellikle deplasman maçlarında büyük sıkıntı çeken ve puan kayıplarının çoğunu dış saha maçlarında yaşayan Sarı-Lacivertliler, bu sorunu aştığını Antalya, Manisa ve Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek gösterdi.

KOCAMAN: BEN DEĞİL TAKIM YÜRÜSÜN
Kariyerinde ilk kez 7'de 7 yapan teknik direktör Aykut Kocaman ise, "Açıkçası benim 7'de 7 yapmak hiç umurumda değil. Önemli olan takımın kazanması. Takım yürüsün gitsin. Önemli olan tek şey bu" ifadesini kullandı.

SELÇUK EN AZ 3 HAFTA YOK
FENERBAHÇE KASIMPAŞA maçının son dakikalarında arka adalesinden sakatlanan Selçuk Şahin, "Arka adalemden ses geldi. Çok acı çektim" ifadesini kullandı. Sol arka adalesinde yırtık olduğu tahmin edilen Selçuk, 2 ile 3 hafta arasında forma giyemeyecek.

LUGANO ÇOK FENA KIZDI!
BASIN toplantısında kendisine "Schuster sizin için provokatör diyor. Siz ne dersiniz" sorusu yöneltilen Lugano, "Ben bu soruya cevap bile vermem" dedi ve sinirli bir şekilde toplantıyı terk etti.