Aziz Yıldırım'ı Saran öfke

Kavgalı olduğu Saran ile İstinye Park'ta yan yana ayrılan masaya oturmak istemeyen Yıldırım, gazetecilere "Şimdi size küfür mü edeyim" diye bağırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2011 Güncelleme 26 Şubat 2011, 17:11
Aziz Yıldırım’ı Saran öfke

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün İstinye Park'ta bir restoranda kavgalı olduğu eski yönetici Sadettin Saran ile pişti oldu!

SARAN GİDİNCE RAHATLADI
Saran'ı görünce rahatsız olan ancak yine de durumu fark ettirmemeye çalışan Yıldırım,10 dakika sonra Sadettin Saran'ın restorandan ayrılmasıyla az da olsa keyfi yerine geldi. Saran'ın ayrılması 2. bir piştiyi de engellemiş oldu. Bir süre sonra Saran'ın eski sevgilisi Hülya Avşar geldi ve Yıldırım'ın masasında yönetici Şekip Mosturoğlu, TFF yöneticisi Levent Kızıl'ın yanı sıra Sinan Engin ve Faik Çetiner'le oturarak sohbet etti. Ancak restoran çıkışında Fenerbahçe Başkanı Yıldırım yine kızdı. Gazetecileri gören Yıldırım önce çıkmak istemedi ve bir süre beklemeyi tercih etti.

YİNE BASINA PATLADI
Daha sonra restorandan çıkan Yıldırım'a yağmur nedeniyle bir görevli şemsiyeyle arabaya kadar eşlik etti. Basının görüntü aldığını gören Yıldırım yine sinirlendi. F.Bahçe Başkanı, "İzin vermeden fotoğraf çekiyorsunuz. Normal bir vatandaş gibi yemek yiyorum. Şimdi size küfür mü edeyim. Konuşunca küfür etti diye yazıyorsunuz. Böyle gazetecilik olmaz" dedi.