İşte Fener'in yeni parolası 17'de 18

Aykut Kocaman Kayseri galibiyeti sonrası oyuncularına "Beşiktaş 17'de 17 istiyordu ama yapamadı. Bizim parolamız 17'de 18... 2. yarı tüm maçları kazanıp 18. şampiyonluğa ulaşacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2011 Güncelleme 16 Şubat 2011, 09:47
İşte Fener’in yeni parolası 17’de 18

İÇİNDEKİLER

Kayserispor galibiyetiyle şampiyonluk yarışında dev bir adım atan Fenerbahçe'de maç sonrası soyunma odasında yaşananları TAKVİM açıklıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman sevinç yumağı içinde olan futbolcularını kutlarken, "2. yarı 17'de 18 yapacağınıza inanıyorum. 17 maçla birlikte 18. şampiyonluğumuzu kazanarak 17'de 18 yapacağınıza eminim" diye konuştu.

13 MAÇ KALDI
Kocaman, "Devre arası yaptığı flaş transferler sonrası Beşiktaş 17'de 17 yapmak istiyordu ama gördüğünüz gibi bunu başaramadılar. Biz ise 2. yarıdaki 4 maçı kazanarak şimdiden 4'te 4 yaptık. Sezon sonuna kadar diğer 13 maçı galip bitirirsek 17'de 17 yapmış olacağız. Böylece 18. şampiyonluk da gelmiş olacak. Sizin 17'de 18 yapacağınıza her bakımdan inanıyorum" ifadesini kullandı.

CİDDİYET DEVAM ETMELİ
Futbolcularına her yönüyle alkışlanan bir duruş sergilemeye başladıklarını anlatan Aykut Kocaman, "Aynı ciddiyeti sürdürmemiz bizi kesinlikle şampiyon yapar. İyi bir kadromuz var. Artık topa daha çok sahibiz ve oyunu biz yönlendiriyoruz. Bu da başarımızı daha da artırdı" ifadesini kullandı. İlk yarıda hiç derbi kazanamadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Trabzonspor'u yenerek şeytanın bacağını kırdık. Şimdi sırada Beşiktaş var. Taraftarımızı güldürmeye devam etmeliyiz" diye konuştu.

BEKLE BİZİ İNÖNÜ!
Aykut Kocaman'ın 17'de 18 istemesi- Fenerbahçeli futbolcuları Beşiktaş maçı öncesi motive etti. Soyunma odasında, "Caney caney işte meydaney, delikanlı Kartal neredesin haney" diye tezahüratta bulunan futbolcular ezeli rakiplerine maç öncesi meydan okudu.