'11 milyon Euro helal olsun'

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, son haftaların yıldızı Topuz’u Kayseri maçı sonrası bu sözlerle övdü.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 16 Şubat 2011, 16:30
’11 milyon Euro helal olsun’

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sezonun 2. yarısında bambaşka bir kimliğe bürünürken, bu görüntüde tartışmasız en büyük payı olan oyuncuların başında Mehmet Topuz geliyor. İlk 4 haftada 6 puan toplayabilen sarı-lacivertiller ikinci yarıda kayıp yaşamayıp 12 puanla bu dönemin en başarılı takımı oldu.

Özellikle Trabzon maçında sağ kanatta sergilediği müthiş performansı asistle taçlandıran ve takımının bu kritik virajı zaferle dönmesini sağlayan Mehmet Topuz, Manisa'dan sonra Kayserispor maçının da tartışmasız yıldızıydı. Kayseri önünde ise teknik direktör Aykut Kocaman bu kez ona orta sahada görev verdi. Ancak hangi mevkiide olursa olsun sırıtmayan ve aynı eforu ortaya koyan Topuz, Niang'a müthiş bir asist yaparak eski takımının fişini erkenden çekti.

Kayserispor maçının ardından başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler takımı tebrik ederken, Mehmet Topuz'a gösterilen ilgi takım arkadaşlarından çok daha farklıydı. Yıldırım, yanına gittiği yıldız futbolcuya "Sana verdiğim paraya helal olsun" diyerek 11 milyon Euro'ya mal olan Mehmet Topuz'u onore etti.

'BEŞİKTAŞ'I UNUT'


BAŞKAN ayrıca Beşiktaş forması giymesine karşın F.Bahçe'yi tercih eden Mehmet Topuz'a "Ne olursa olsun sen büyük oyuncusun. Bu parayı hak ettiğini herkese kanıtla. Eleştirilere kulaklarını tıka" diyerek hafta sonu oynanacak derbide gösterilecek tepkilere kulaklarını tıkamasını da istedi.

BU arada son haftalarda ortaya koyduğu performansa rağmen Milli Takım'ın G.Kore ile oynadığı maçın kadrosuna çağrılmamasına üzülen Topuz'u hocası Aykut Kocaman'ın teselli ettiği ortaya çıktı. Kocaman'ın Topuz'la yaptığı görüşmede "Milli Takım'a seçilemediğin için sakın üzülme. Sen böyle oynamaya devam ettiğin sürece zaten o formayı giyeceksin" diyerek moral verdiği öğrenildi.