Fener'de veda busesi

Semih, bir penaltı bir de frikikle Fener'i 2 farklı öne geçirdi. 56'da kırmızı kart gören Caner Fener'i 10 kişi bıraktı. Serkan Çalık skoru belirledi. G.Birliği yenilgiye rağmen çeyrek finale yükseldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2011 Güncelleme 28 Ocak 2011, 14:48
Fener’de veda busesi

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunda hiçbir iddiası olmayan Fenerbahçe, son maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni 2-1 yenmeyi başardı. Konuk ekip bu sonuca rağmen çeyrek finale yükseldi.

SEMİH FARKI
Karşılaşmada ilk tehlikeli atağı konuk ekip Gençlerbirliği yarattı. 7. dakikada Serkan'ın ceza alanı içinde yerden yaptığı vuruşta kaleci Mert topu yatarak kontrol etti. 10. dakikada Bekir'in sağdan yaptığı ortada top Gençlerbirliği savunmasında Murat'ın eline çarpınca hakem Deniz Çoban penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Semih, Fenerbahçe'yi öne geçirdi: 1-0. 15. dakikada Özer'in kullandığı korner atışında Bekir'in kafa vuruşunu Cem kale çizgisi üzerinden çıkardı. 20. dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikada kazanılan serbet vuruşu Semih kullandı. Kaleci Serdar'ın müdahalesine rağmen top filelerle kucaklaştı.

F.BAHÇE 10 KİŞİ
56. dakikada Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Bu dakikada Serkan Çalık'ı formasından çeken Caner, 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 60. dakikada fark 1'e indi. Serkan Çalık sol kanattan ceza sahasına girdi. Düzgün bir vuruşla Mert'i kapattığı köşeden avladı: 2-1.

GÜİZA ATIYORDU!
70. dakikada F.Bahçe 3. gole çok yaklaştı. Ceza sahası içindeki karambolde Güiza'nın şutu az farkla üstten auta gitti. Kalan dakikalarda oyunu kontrol etmeyi başaran Fenerbahçe karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

YEDEKLER SINIFI GEÇTİ
Pazar günü oynayacağı çok kiritik Trabzon maçını düşünerek sahaya yedek ağırlıklı bir kadro çıkartan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman futbolcularının performansından memnun kaldı. Semih attığı gollerle moral depolarken, Bilica da maç eksiğine rağmen beklenenden iyi bir
performans gösterdi.

CANER'E BÜYÜK TEPKİ
Pazar günü oynayacağı çok kiritik Trabzon maçını düşünerek sahaya yedek ağırlıklı bir kadro çıkartan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman futbolcularının performansından memnun kaldı. Bu arada kırmızı kart gören Caner Erkin'e tribünlerdeki az sayıdaki taraftar büyük tepki gösterdi ve yuhaladı.