Ya 2 yıl imza ya elveda

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi için yönetimle masaya oturan Sambacı, "2 yıl garanti sözleşme isterim. Yoksa anlaşma olmaz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2011 Güncelleme 25 Ocak 2011, 19:19
Ya 2 yıl imza ya elveda

İÇİNDEKİLER

Pazar günü belki de sezonun en önemli maçında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Alex sıkıntısı yaşanıyor. Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı yıldız, yönetimin yaptığı teklife şok bir yanıt verdi.

OPSİYON KONULACAK
Dün yapılan görüşmede Fenerbahçe yönetimi, "Sen artık Fenerbahçe'nin sembol ismisin. Her zaman bizimle olmanı istiyoruz. Gel 1 yıllık daha imza at. 1 yıl da opsiyon yapalım. 2012 Mayıs'ta yeniden görüşürüz" teklifini sundu. Fakat Alex'in yanıtı çok net oldu: "Ben kariyer planlamamı yaptım. 2 yıl daha futbol oynayacağım. Bu nedenle imza atacağım kulüple 2 yıl garanti sözleşme imzalamalıyım. Yoksa anlaşma olmaz".

SEMİH DE "HAYIR" DEDİ
Görüşme bu yanıt sonrasında biterken, tarafların Trabzonspor maçından sonra birkez daha masaya oturacağı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, Semih Şentürk'le de anlaşma sağlayamadı. Uğur Boral'la ise arada çok ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

TARAFTAR DEVAM EDİYOR
Fenerbahçeli taraftarların büyük kısmı Alex'in mutlaka takımda kalmasını istiyor. İnternet sitesinde yapılan yorumlarda, "Alex'i bir yere bırakamayız. En az iki yıl daha bizimle birlikte olmalı" ifadesi kullanıldı.

3 TEKLİF DAHA GELDİ
Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Alex'in kafası Brezilya'dan gelen teklifler nedeniyle de bir hayli karışık. Tecrübeli yıldız, her Brezilyalı gibi kariyerini ülkesinde bitirme fikrine de sıcak bakıyor.

TEKLİFLERE DAHA YANIT VERMEDİ
Brezilya'dan gelen haberlere göre, Sao Paulo, Palmeiras ve Gremio, Alex'i istiyor.
Fakat Sambacı teklifleri henüz yanıtlamadı.