Kocaman'dan futbolculara garanti

Fenerbahçeli futbolcularla dün bir toplantı yapan Kocaman, "Kazanmak için önce mental olarak iyi olmamız gerek. Trabzon'dan daha iyiyiz. Sakin ve kararlı olun. Çünkü biz kazanacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2011 Güncelleme 25 Ocak 2011, 11:40
Kocaman’dan futbolculara garanti

İÇİNDEKİLER

Perşeme günü Gençlerbirliği ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçını Fenerbahçe'nin iddiası kalmadığı için adeta yok sayan teknik direktör Aykut Kocaman, takımını mental olarak Trabzonspor derbisine hazırlıyor. Kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmayı planlayan Aykut-Kocaman, dün akşam yapılan idman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yaptı.

BİR SEZONA BEDEL MAÇ
17 finalin ilkini kazandıklarını yeni hedefin lider Trabzon olduğunu belirten Kocaman, "Bir sezona bedel bir maç oynayacağımızın farkındasınız. Kazanmak için önce mental olarak hazır ve iyi olmamız gerek. Biz Trabzon'dan daha iyi takımız. Sakin ve kararlı olun. Çünkü biz kazanacağız" dedi.

ÇALIŞIP DİNLENECEĞİZ
Trabzon'u yenmeleri halinde puan farkının 4'e ineceğini ve rakiplerinin daha da stres altına gereceğini söyleyen Kocaman, şöyle devam etti: "En zor maçlarımız ilk 5 haftada. Bu dönem çok kritik. Bu 5 haftayı kayıpsız kapatırsak hiçbir takım bizden daha avantajlı durumda olmayacak. Sadece çalışıp, dinleneceğiz. İşimiz bu."