Gönül çelen

Gökhan'ın Ankara'daki trafik kazasında yaralanan bir genç kıza yardım etmesi hayatını değiştirmiş. Hastaneye yetiştirdiği kıza aşık olup evlenen Gökhan Gönül "Bugünkü başarımı eşime borçluyum. Allah iyi ki onu karşıma çıkarmış" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2011 Güncelleme 24 Ocak 2011, 11:36
Gönül çelen

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Antalyaspor'u yenerken maçın tek golünü harika bir aşırtma şutla atan Gökhan Gönül, takımına hayat verirken, Sarı-Lacivertli taraftarların bilmediği bir öyküsü de ortaya çıktı!

KAZAYLA BAŞLAYAN AŞK!
Bu hikaye Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye gelmeden çok önce Ankara'da futbol oynadığı dönemde yaşandı. Ankara'da bir cafede oturan Gökhan, bir otomobilin kaza yaptığını gördü. Hemen yardıma koştu ve arabanın izinde bir bayanla erkeğin yaralı olduğunu gördü. İkisini de hastaneye götürdü. Yaralıların abi kardeş olduğunu öğrenen Gökhan, bu olayın ardından o bayanla görüşmeye devam etti ve büyük bir aşkın ilk kıvılcımını attı. O yaralı bayan bugün eşi olan Hatice Gönül'den başkası değildi. Bu kazanın hayatının akışını değiştirdiğini söyleyen Gökhan Gönül, FB TV'ye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

ALLAH KARŞIMA ÇIKARDI
"Hayatta kimin başına ne geleceği belli olmuyor. Allah sevgili eşimi bir şekilde benim karşıma çıkardı. Bugünlere gelmemde onun çok büyük bir rolü var."

LOVE STORY
Hatice ve Gökhan Gönül çiftinin evlilik süreci gerçek bir aşk hikayesi... Takım içinde eşine düşkünlüğü ve düzenli hayatıyla tanınan Gökhan Gönül bu gerçeği hiçbir zaman inkar etmiyor ve "Allah onu benim karşıma çıkardı" ifadesini kullanıyor.


HAYATIMIN GOLÜNÜ ATTIM
Sağ bek mevkinde oynamasına rağmen bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Gökhan Gönül, "Antalya'ya attığım gol kareyirimin en güzel golüydü. Topun altına girdiğimde gol olacağınıo hissettim.
Topu kalenin içinde görünce büyük sevinç yaşadım" dedi.