F.Bahçe zorlu virajda!

İlk yarıda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe bu akşam Antalya deplasmanına çıkacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2011 Güncelleme 24 Ocak 2011, 16:36
F.Bahçe zorlu virajda!

İÇİNDEKİLER

Tolga Özkalfa'nın yöneteceği karşılaşma 19.00'da başlayacak.

Fenerbahçe bugün Antalyaspor karşısında adeta "açılış finali"ne çıkacak. Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçı ve bu akşamki karşılaşma sarı-lacivertliler için belki de sezonun en kritikmücadelelerinden biri durumunda... Fenerbahçe'nin Mardan Stadı'ndaki bu karşılaşmada, puan kaybına asla ve asla tahammülü yok! Avrupa macerası daha başlamadan biten, hasretini çektiği Türkiye Kupası rezervasyonunu ise erkenden iptal ettiren(!) sarı-lacivertli ekip için lig yarışı şimdi daha büyük bir önem taşıyor. Fenerbahçe'nin galibiyetten başka hiçbir seçeneği bulunmuyor.

Savunmaya özel uyarı yaptı

Verdiği her demeçte "Antalyaspor'u mutlaka mağlup etmeliyiz" diyerek futbolcularını galibiyete şartlayan teknik direktör Aykut Kocaman, takımına son uyarıları yaptı. Antalyaspor'la ilgili her türlü bilgiyi toplayan ve en ufak detayı dahi gözden kaçırmayan Kocaman, rakibin defanstayken bile hızla hücuma çıkabilecek özelliklere sahip olduğunu oyuncularına hatırlatarak, savunmada açıklar verilmemesini istedi. Antalyaspor da bugünkü maça sonuna kadar asılacak. İlk maçtaki 4-0'lık hezimeti unutmayan kırmızıbeyazlılar, güçlü rakibinden rövanşı almanın hesaplarını yapıyor.

En büyük koz yine Alex
Fener'in bugün en büyük kozu Alex de Souza olacak. İlk yarıyı 12 golle bitiren ve Emenike ile birlikte krallıkta önde bulunan kaptan, formunun zirvesinde. Alex'in Fenerbahçe'de kalacağını ima eden açıklaması da sarı-lacivertli futbolculara büyük moral vermiş durumda.

Asıl rakip deplasman!
Fenerbahçe bu sezon İstanbul dışında oynadığı 10 resmi maçtan tek galibiyet (ligde Konya) çıkartabildi. 7 yenilgi alan (4'ü lig, 2'si kupa, 1'i Avrupa) sarı-lacivertliler, 2 de beraberlik (1'i lig, 1'i Avrupa) elde etti. Kanarya, kalesinde 10 maçta 20 gol (maç başına 2 gol) gördü.