Fenerbahçe'de Alex sevinci

F.Bahçe'de görev yapmış eski bir yetkiliye dert yanan kaptan "Yeter ki samimi olunsun, bir yıllık kontrata da razıyım" dedi.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2011, 09:06
Fenerbahçe’de Alex sevinci

İÇİNDEKİLER

Ayrılmak istemiyorum
Sözleşmesi istediği şartlarda uzatılmayınca, "Gelen her teklife açığım" diyerek kriz çıkartan Alex de Souza, Fenerbahçe yönetiminin taviz vermemesi üzerine geri adım attı. 3 yıllık kontrat isteyen, kabul edilmemesi ile 2 yıla kadar düşen ancak bu dileği de reddedilen kaptan, yönetimin, "Sözleşme 1 yıllık olur" şartını kabul etme noktasına geldi. Fenerbahçe'de görev yapmış eski bir yetkiliye dert yanan Brezilyalı yıldız, yeni sezonda da sarı-lacivertli formayı giymek istediğini bildirdi.

Yönetimi anlayabiliyorum
Alex'in, söz konusu eski Fenerbahçeli yetkiliye, "Yönetimin benimle uzun süreli kontrat yapmak istememesini anlayabiliyorum. Bana önerilen sözleşme süresi şartına uymaya hazırım. İlk tercihim her zaman Fenerbahçe'dir" dediği öğrenildi. Bundan sonra nerede yaşayacaklarının, en önemlisi çocuklarının nerede okula gideceği konusunun kendisini çok rahatsız ettiğini belirten kaptanın, kendisine olumlu ya da olumsuz bir cevap verilmesini istediği kaydedildi.