75 milyon €'luk Benitez planı

Yeni sezon için kolları sıvayan Sarı-Lacivertli yönetim, Benitez'e yılda 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi. Tecrübeli teknik adama 60 milyon Euro'luk transfer bütçesi de sunuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2011 Güncelleme 05 Ocak 2011, 13:57
75 milyon €’luk Benitez planı

İÇİNDEKİLER

TAKVİM'in ortaya çıkardığı Fenerbahçe-Rafael Benitez flörtü gündeme adeta bomba gibi düştü...

Asbaşkan Ali Yıldırım'ın İspanyol teknik adamla Madrid'de yaptığı görüşmenin ayrıntıları da gün yüzüne çıktı.

BENITEZ ŞOK OLDU!
Başkan Aziz Yıldırım'dan aldığı talimatların ardından Benitez'le masaya oturan Ali Yıldırım'ın yıllık 5 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif sunduğu öğrenildi. Fenerbahçe ayrıca, şampiyonluk ve Avrupa'da başarı için ekstra primler de belirledi.

Yönetimin İspanyol hocayı asıl şok eden vaadi ise transfer bütçesi oldu. Ali Yıldırım'ın Benitez'e 60 milyon Euro'luk transfer bütçesinin garantisini verdiği gelen bilgiler arasında.
Müthiş teklifi menajeri ve ailesiyle görüştükten sonra yanıtlayacağını söyleyen Rafael Benitez'in oldukça etkilendiği belirtildi.

AİLESİNE DANIŞACAK

İspanyol teknik direktörün, gelecek başka teklifleri düşünerek bu işini sezon bitmeden noktalamak isteyen yönetimin gerekirse teklifi artırabileceği de öğrenildi.

A.MADRID PEŞiNDE
İspanyol basınındaki iddialara göre Rafa Benitez'le en fazla ilgilenen takımların başında Atletico Madrid geliyor. La Liga'da istediği sonuçları alamayan Atletico Madrid yönetiminin önümüzdeki günlerde tecrübeli hoca ile görüşeceği öğrenildi. Benitez'in ismi Chelsea ile de anılıyor.

LIVERPOOL ONA AŞIK!

Benıtez'in tartışmalı bir şekilde ayrıldığı Liverpool'da taraftarların İspanyol hocaya aşkı sürüyor. Kırmızı-Beyazlı tribünler, önceki günkü Bolton maçında "Benitez" tezahüratıyla inledi.