Şenol Güneş'ten Galler maçı öncesi uyarılar: Turnuva şimdi başlıyor!

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakü’de oyuncularına motivasyon konuşması yaptı... Tecrübeli teknik direktör, “Futbolda dün yoktur. İtalya maçında kötü oynadık ve kaybettik. Karalar bağlayamayız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2021 Güncelleme 15 Haziran 2021, 08:56
Şenol Güneş’ten Galler maçı öncesi uyarılar: Turnuva şimdi başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakü'de oyuncularına motivasyon konuşması yaptı... Tecrübeli teknik direktör, "Futbolda dün yoktur. İtalya maçında kötü oynadık ve kaybettik. Karalar bağlayamayız" dedi.

BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK!


Şenol Güneş, turnuvanın yeni başladığını ifade ederek, "Bize göre turnuva yeni başlıyor. Gücümüzü Galler ve İsviçre maçlarında göstereceğiz. Bundan şüphem yok" diye konuştu.

ONLARI BAŞARIYA ALIŞTIRDIK
Tecrübeli teknik adam, "Galler maçında her zamanki futbolumuzu sergileyeceğimizden eminim. Türk halkını sevindirmeliyiz. Onları başarılı sonuçlara alıştırdık" ifadelerini kullandı.

MİLLİLER HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Gruptaki
ilk maçında İtalya'ya farklı kaybeden A Milli Futbol Takımımız, Galler ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda oyuncuların bir hayli hırslı oldukları gözlendi. Tecrübeli teknik direktörün antrenman öncesinde oyuncularıyla yaklaşık 20 dakikalık bir toplantı yaptığı gözlendi. Toplantıda Galler maçı analizi yapıldı.

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hedefimizde sapma yok. Hatalarımızdan ders çıkarıp, bizi her zaman destekleyen sizlerin yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi.

GALLER MAÇINA PORTEKİZLİ HAKEM
A Milli
Futbol Takımımız'ın Galler ile yarın oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Bakü Olimpiyat Stadı'ndaki maçı Portekizli Artur Dias yönetecek.