SON DAKİKA! Başkan Erdoğan'dan EURO 2020 öncesi Milli Takım'a destek mesajı: Evlatlarım...

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan, bugün oynanacak olan Türkiye - İtalya maçı öncesi Milli Takım'a destek mesajı yayınladı. EURO 2020'nin açılış maçı olan karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan, "Evlatlarım... Sonuç ne olursa olsun, sizleri hep çok sevdiğimizi bilin. Her zaman yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2021, 14:56 Güncelleme 11 Haziran 2021, 15:46
SON DAKİKA! Başkan Erdoğan’dan EURO 2020 öncesi Milli Takım’a destek mesajı: Evlatlarım...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Euro 2020'de açılış maçına çıkacak olan Milli Takımımıza desteğini yayınladığı mesaj ile iletti. Erdoğan, 'Şenol Hocam, evlatlarım' ifadelerini kullandı, "Yanınızdayım" dedi.

Başkan Erdoğan, İtalyaile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na yayınladığı mesaj ile destek oldu.

Erdoğan, Twitter hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
Çok heyecanlıyım. Biliyorum, hepimiz heyecanlıyız. EURO 2020'de bugün Bizim Çocuklar sahaya çıkıyor. Şenol hocam, evlatlarım... Sonuç ne olursa olsun, sizleri hep çok sevdiğimizi bilin. Her zaman yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

AZERBAYCAN'DA MİLLİ MAÇLARI İZLEYECEK
Başkan Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada İtalya ile oynanacak maçı çok önemsediğini ifade ederek, "İnşallah Roma'dan milli takımımızın başarıyla dönmesi halinde biz de Azerbaycan'da ikinci maçı İlham Aliyev kardeşimizle izleyeceğiz, programımızı öyle yaptık." şeklinde konuşmuştu.