Tema İstanbul ‘Bahçe’ye taşınıyor

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karma projesi olarak gösterilen Tema İstanbul’un ikinci etabı satışa çıktı... 500 milyon lira yatırım değerine sahip olan Tema İstanbul Bahçe’de metrekare fiyatları 5 bin 200 liradan başlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2017 Güncelleme 01 Aralık 2017, 01:12
Tema İstanbul ‘Bahçe’ye taşınıyor

İÇİNDEKİLER

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığının İstanbul Atakent'te hayata geçirdiği Tema İstanbul'un Bahçe etabında satışlar başladı. 500 milyon lira yatırım bedeliyle inşa edilen projede büyüklükleri 79 ile 216 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere 363 daire yer alıyor. Lansmana özel metrekare fiyatları 5 bin 200 liradan başlayan dairelerin 30 Haziran 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, bir master plan çerçevesinde projelendirilen Tema İstanbul'un 1.5 milyon metrekarelik bir alanda yükseldiğini söyledi. Bu projenin Temmuz 2015'te teslim edildiğini hatırlatan Boysanoğlu, "Şimdi de 363 konuttan oluşan Tema İstanbul Bahçe ve Tema World etaplarımızı hayata geçiriyoruz" dedi.

164 DAİRE SATILDI
Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya da Tema İstanbul'un birçok noktada sektöre ilkleri kazandırdığını belirterek, "İkinci etabımızı bekleyen çok sayıda müşterimiz vardı. Ön satış döneminde 164 dairemiz kısa sürede sahiplerini buldu" açıklaması yaptı. Kantur - Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ise Tema İstanbul ile İstanbul'a yeni bir yaşam kültürü kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Kantur, "Bu sebeple Bahçe etabını ve Tema World'ü birbirine ve bölgeye katma değer oluşturacak şekilde geliştirdik" diye konuştu

DEV EĞLENCE PARKI
Tema İstanbul Bahçe'nin eğlence ve alışveriş alanlarını oluşturan kısmında toplam 338 bin metrekare arsada bir eğlence parkı kurulması planlanıyor. Son teknoloji eğlence üniteleri ile açık ve kapalı mekanlarda yer alan kapsamlı oyun alanlarından oluşacak olan Tema World eglence parkının 2020'de faaliyet geçmesi ve yılda 20 milyon ziyaretçi ağırlaması hedefleniyor.

AVANTAJLI ULAŞIM
Tema İstanbul'un yükseldiği Halkalı Atakent bölgesi, şehrin stratejik ulaşım projelerine yakın konumuyla öne çıkıyor. Bölgede devam eden Halkalı-Marmaray ve Kabataş- Mahmutbey- Halkalı Metrosu projeleri bölgenin değerini artırırken, Tema İstanbul sakinlerine de avantajlı ulaşım olanağı sunmaya hazırlanıyor.

Yavuz KARAMAN