İstinye’de lüks evler 60 ay 0 faizle satılıyor

Tahincioğlu İnşaat’ın lüksü adeta yeniden tanımlayan yeni projesi Nidapark İstinye, üst segmentte görülmeyen Türk Lirası bazında 60 ay sıfır faiz avantajıyla satışa çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 00:00
İstinye’de lüks evler 60 ay 0 faizle satılıyor

İÇİNDEKİLER

Tahincioğlu İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul İstinye'de hayata geçireceği Nidapark İstinye'de satışlar başladı. Az katlı mimarisi ve lüks detaylarıyla dikkat çeken projeden ev almak isteyenlere 60 aya kadar sıfır faizli ödeme planı sunuluyor. 3 etap halinde inşa edilecek olan Nipark İstinye'nin Panaroma etabında 24 blokta 202 bağımsız bölüm, Koru etabında 12 blokta 134 bağımsız bölüm ve Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor. Bloklar, bahçe içinde 4 ve 5 katlı olarak tasarlanırken; projede büyüklükleri 90 metrekare ile 633 metrekare arasında değişen 2+1'den 5+2'ye kadar farklı konut seçeneklerine yer veriliyor. Bahçe kullanımı imkanı sunan bahçe katları dubleks veya simpleks olmak üzere 2 farklı daire tipinden oluşuyor. Zemin katlarda bulunan ünitelerde geniş teraslar yer alıyor. Nidapak İstinye'nin çatı dubleksleri ise Boğaz manzarasıyla öne çıkıyor.

LEED GOLD ADAYI
Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark İstinye'de lüks segmentte görülmeyen Türk Lirası bazında 60 ay sıfır faiz avantajı sunduklarını söyledi. İstanbul'un en eski ve prestijli semtlerinden biri olan İstinye'de yükselen Nidapark İstinye'nin lükste sınır tanımadığını vurgulayan Tahincioğlu, "Deniz manzarası, mimari özellikleri ve sosyal imkanlarıyla öne çıkan projemiz, ince zevklerle tasarlandı. Gözde markalarla kurgulanan evlerimiz, müşterilerimizin hayatına konfor katacak" dedi. Özcan Tahincioğlu, projenin LEED Gold sertifikası adayı olduğunu da sözlerine ekledi.

Yerli ve yabancı gruplar tarafından 2 yıla yakın bir sürede tasarlanan Nidapark İstinye'nin master planı ABD'li SB Architects tarafından yapılırken; dış cephe ve iç mekan tasarımı KY Mimarlık, uygulama projeleri ise Loft Mimarlık imzası taşıyor. Projenin peyzaj tasarımı ise Florida'lı EDSA firmasıyla Türkiye'den DS Mimarlık'ın ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi.

HER ETABA AYRI SOSYAL TESİS
Nidapark İstinye'de her etabın kendine ait sosyal tesislerinin olması planlanıyor. Bu alanlarda kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel stüdyo odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası bulunuyor. Yürüyüş ve koşu parkurları, seyir terasları, tenis-basketbol ve çok amaçlı sahaları da yer alıyor. Projede, İstinye merkeze ve yakın noktalara shuttle ile ulaşım imkanı da sağlanacak. Projede ayrıca; elektrikli araç şarj istasyonu, ücretsiz teknik destek servisi, özel kiralanabilir depo alanları ve aplikasyon aracılığıyla hizmetler sunulacak. İstinye koyuna hakim noktada olan Nidapark İstinye'de; Boğaz manzaralı 47 bin 500 metrekarelik, site sakinlerinin mülkiyetinde olacak bir park alanı da tasarlanıyor.

YAVUZ KARAMAN