Yeni Nida Bomonti’de yükselecek

Tahincioğlu, artık bir marka haline gelen Nidapark serisine Bomonti’de devam ediyor. Bugün satışa çıkan Nidapark Bomonti’de fiyatlar 714 bin TL’den başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2017 Güncelleme 06 Ekim 2017, 00:31
Yeni Nida Bomonti’de yükselecek

İÇİNDEKİLER

Gayrimenkul sektörünün ana aktörlerinden biri haline gelen Tahincioğlu, İstanbul Bomonti'deki yeni projesini satışa çıkardı. 39 katlı bir kule halinde tasarlanan Nidapark Bomonti; Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölümden oluşuyor. İstanbul ve tarihi yarımada manzarasını gözler önüne seren Nidapark Bomonti Kule'de 1+1'den 4.5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Geniş terasları ve iç bahçedeki peyzaj alanıyla dikkat çeken Nidapark Bomonti Teras'ta ise 1+1'den 4+1'e kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Metrekare fiyatları 8 bin 300 lira ile 17 bin lira arasında değişen daireler, 714 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

60 AY SIFIR FAİZ
Yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yapılarak alınabilen dairelerin yüzde 80'lik kısmı için 60 aya kadar faizsiz taksit imkanı tanınıyor. 61-120 aylık vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faiz uygulanıyor. Satışlarda, şirketle anlaşması bulunan Vakıfbank, Halkbank ve Akbank'ın sunduğu kredi seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim yapılıyor. Kapalı ve açık yüzme havuzu, açık havuzun hemen yanı başında bulunan dinlenme ve güneşlenme terası, fitness salonu gibi donatılara yer verilen Nidapark Bomonti'de 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 daireler için üç otopark yeri tahsis ediliyor. Dairelerde 3.20 metre tavan yüksekliğiyle ferah yaşam alanları oluşturuluyor.



% 100 PRİM BEKLENTİSİ
Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projeyi 3 yıl sonra teslim etmeyi planladıklarını belirterek, "Nidapark Bomonti'nin bu süre içinde bire bir prim yapacağını tahmin ediyoruz" dedi. Tahincioğlu, 250 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdikleri projede başarılı bir ön talep dönemi geçirdiklerini ve 599 daireden 151'inin bu dönemde satıldığını açıkladı. Şişli Bomonti'nin İstanbul'un merkezi noktalarından biri olduğuna dikkat çeken Özcan Tahincioğlu, şunları söyledi: "100 yılı aşkın tarihiyle, İstanbul'un en eski semtlerinden Bomonti, şehrin yeni gözdesi konumunda. İstanbul'un en önemli ulaşım akslarının üstünde, şehrin eğlence, kültür ve sanat hayatının kalbinde yer alan Bomonti'de 'kolay ulaşılan, zor vazgeçilen' Nidapark Bomonti projemizle hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmaya hazırlıyoruz."

Yavuz KARAMAN