İstanbul’un yeni yakası satışta

Emlak Konut GYO, Başakşehir’deki yeni projesini satışa çıkardı. Kuzey Yakası adı verilen projedeki 373 ofis yatay mimarisiyle dikkat çekiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2017 Güncelleme 09 Eylül 2017, 00:00
İstanbul’un yeni yakası satışta

İÇİNDEKİLER

Emlak Konut GYO, yaptığı nitelikli projelerin ardından yeni bir ofis konsepti için harekete geçti. Firma bu kapsamda İstanbul'un yeni gelişme aksındaki Başakşehir'de Kuzey Yakası adında yepyeni bir yaşam alanı kuruyor. Toplamda 373 adet ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinliği de içerisinde barındıran Kuzey Yakası'ndaki doğayla iç içe akıllı ofisler satışa çıktı. İstanbul'a yakışan yemyeşil bir alan üzerinde geliştirilen Kuzey Yakası'ndaki akıllı ofisler uygun ödeme koşullarıyla satışa sunuldu. Fiyatlar 349 bin liradan başlıyor. Kuzey Yakası'nda bulunan projede toplamda 10 blok yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirildi. Projenin 7 bloğunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanmış olup geriye kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrılmış.




TOPLAMDA 13 BİN ÜNİTE
Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Yakası ile ilgili açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir bölgesinde, yaklaşık 13 bin bağımsız bölüm, ulaşım, altyapı ve gerekli sosyal donatıların inşasını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kurum, Başakşehir'in konumuna işaret ederek, "3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Entegre Sağlık Kampüsü, Stadyumlar, Resmi Kurum Binaları ve Üniversite gibi büyük ölçekli yatırım projeleriyle her geçen gün değerine değer katan bir bölge olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek potansiyeliyle ön plana çıkıyor" dedi.

Yavuz KARAMAN