600 lira taksitle lüks konut

Gayrimenkul sektörü en hızlı olduğu döneme girerken, Sur Yapı sezonu kampanya ile açtı. 120 ayda yüzde 0.55 faizle kredi kullandıran firma, teslime kadar ayda 600 TL taksitle konut satıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2017 Güncelleme 08 Eylül 2017, 00:00
600 lira taksitle lüks konut

İÇİNDEKİLER

Haziran ayından sonra sakin bir döneme giren gayrimenkul sektörü yeni sezona iddialı giriş yaptı. Okulların açılmasıyla birlikte canlanacak olan sektör açılışı iddialı bir kampanya ile yaptı. İlk kampanya haberi ise Sur Yapı'dan geldi. Sur Yapı, 'Mutlu Evler Türkiye' sloganıyla hayata geçirdiği kampanya kapsamında 600 TL'den başlayan taksitler ve 120 ay vade imkanı sunuyor. Buna göre yüzde 10 indirimli fiyatı 323 bin TL olan 60 metrekare 1+1 daire için 48 bin TL peşinat alınıyor. Teslime kadar ayda 600 TL, teslimden sonra bin 474 TL taksitlerle ödeme yapılarak 120 ayda 0.55 faizle kredi kullanılıyor. Kalan tutar ise 29 bin TL'lik vade farksız beş ödeme ile tamamlanıyor. Kampanya firmanın Ümraniye'deki Şehir Konakları, Sancaktepe'de Lavender ve Muhit, Maltepe'de Yeşilmavi, Koşuyolu'nda Excellence, Kağıthane'de Tempo City, Ispartakule'de Bahçeyaka, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Topkapı'da Topkapı Evleri ve Bursa'daki Marka Rezidansı kapsıyor.

YÜZDE 15 VEREN EVİ ALACAK



300 KONUTLA SINIRLI
Kampanya 300 konut için geçerli. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kampanyayla İstanbul ve Bursa'da farklı gelir gruplarındaki konut alıcılarına hitap ettiklerini söyledi. Kampanyanın 11 projede 300 konutla sınırlı olacağını açıklayan Elmas, "Yılbaşından bu yana hem projelerimize hem de kampanyalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sur Yapı olarak hareketli, büyük fırsatlar sunan ve topluma pozitif mesajlar veren cazip kampanyalar yapıyoruz. Bu kampanya ile daha geniş kitleleri ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi. Elmas, konut fiyatlarının artmasını beklediğini anlatarak, "Fiyat artışlarından önce konut alıcıları için kampanyanın büyük fırsat oluşturacağını düşünüyoruz" diye konuştu.