Otohaber Dergisi 20. yılını kutluyor

Türkiye'nin İlk Haftalık Otomobil Dergisi otohaber, 1991 yılının Kasım ayında başladığı yayın hayatında 20'nci yaşını kutluyor.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2011, 10:02
Otohaber Dergisi 20. yılını kutluyor

İÇİNDEKİLER

Basın sektöründe 20 yıl boyunca her hafta aynı şevk ve heyecanla okuyucularına, en güncel, tarafsız ve doğru haberleri "ilk" olma felsefesiyle vermeyi ilke edinen otohaber, okuyucularının desteğiyle 20'nci yaşını yine Türkiye'nin en çok satan haftalık otomobil dergisi olarak doldurmanın gururunu yaşıyor.

Testler, karşılaştırmalar, inceleme, yenilik, otoborsa fiyat eki ve fuar haberleriyle okuyucularına dünyanın dört bir yanında otomotiv sektörü gelişmelerini aktaran otohaber, dünya standartlarında ölçümler ve tüm Türkiye'nin otomobil satın alma rehberine dönüşen Fiyat Kalite Endeksi'ni sunan tek dergi olma özelliğini sürdürecek.

Otohaber Dergisi'nin sayfalarına sığdıramadığı içeriği markanın internet sitesi www.otohaber.com.tr üzerinden de takip edebiliyorsunuz. Sitede, otohaber'e özgü "otohaber Garajı" başta olmak üzere çok özel videoları ve otomobil dünyasındaki en güncel fotogaleri inceleyebilirsiniz.

Otohaber, sosyal medyada da varlığını pekiştiriyor. Facebook ve Twitter hesaplarında da otohaber takip edilebileceği gibi, SMS ve iPhone uygulamalarıyla da bu zengin içeriğe ulaşabilirsiniz.

20'NCİ YILA ÖZEL SAYI

Otohaber Dergisi 20'nci yaşını kutladığı ve 28 Kasım'da bayilerde olacak özel sayısında, geride bırakılan 20 yılın panoramasına göz atıyor. Türkiye ve dünyadaki gelişmelerin yıllara göre incelendiği bu derleme haricinde editörlerin seçimleri, dergiye emek verenlerin listesi, 2011 okur anket sonuçlarının kazananları ve 2011 yılında teste gelen otomobiller arasında editörlerin en beğendiği otomobillere yer veriliyor.

Dergi, internet, videolar, SMS ve iPhone mecralarıyla Türkiye'nin en güçlü otomobil yayını konumundaki "otohaber" ayrıca Türkiye'deki en uzun soluklu otomobil yayını olmayı sürdürüyor.