Mitsubishi'den ikinci elde kampanya

Temsa Global’in ikinci el otomobil ve hafif ticari araç markası m2el, bir kampanya başlattı. m2el’den Mitsubishi marka araç alanlar ve alacak olanlar iki yıl boyunca yedek parça ve işçilikte indirim hakkına sahip olacak

Giriş Tarihi 19 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2009, 14:09

İÇİNDEKİLER

m2el bünyesinde sunulan yeni kampanya kapsamında; m2el'den 01 Ocak 2009 tarihinden bugüne kadar Mitsubishi marka araç alanlar ya da m2el'den araç alırken tercihini Mitsubishi'den yana kullanacaklar servislerde iki yıl boyunca yedek parçada yüzde 10, işçilikte ise yüzde 20 indirim hakkı kazanacak.

m2el Yetkili Satıcıları'ndan hafif ticari ya da binek araç alanlara kampanyadan yararlanması için verilecek olan MKart ile tüm Temsa Global Yetkili Servisleri'nden kazançlı hizmet almanın yanı sıra m2el'in düzenleyeceği tüm kampanyalardan da yararlanılabilecek.

m2el, Mitsubishi markalı araçlara 90 noktadan kontrollü ekspertiz raporu, 6-12 ay garanti sunmakla birlikte, ihtiyacı olan müşterilerine yol yardımı, nakit araç alımı, takas araç alımı ve emanet araç alımı hizmetlerini sunuyor.

19 Ekim 2009 tarihinde başlayacak olan kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.m2el.com adresini ya da m2el Yetkili Satıcıları'nı ziyaret edebilirler.

otohaber.com.tr